HAVIT KB890L modelini kullanıyorım gasket özellikli bir blue switch klavye. Gasket özelliği blue switch gibi switchlerin yüksek sesini hafifte olsa hafifletiyor. Yanlarda led ışıklar var. 5 RGB modu mevcut. Yedek ESC tuşu ve tuş çıkarma aparatı var. Ben memnunum.Bu marka klavye önerir misiniz var mı kullanan ?
hocam anti ghosting var mı ?HAVIT KB890L modelini kullanıyorım gasket özellikli bir blue switch klavye. Gasket özelliği blue switch gibi switchlerin yüksek sesini hafifte olsa hafifletiyor. Yanlarda led ışıklar var. 5 RGB modu mevcut. Yedek ESC tuşu ve tuş çıkarma aparatı var. Ben memnunum.
Anti-ghosting artık her klavyede var. Marka genel olarak f/p markası Rampage gamepoer gibi fason markalar gibi dandik değil.hocam anti ghosting var mı ?
kb904l derim dostum bende aldım kullanıyorum ve gayet memnunum sadece tek sıkıntısı bazı tuşlara bastığında sesleri farklı geliyor buda galiba bana gelene özel teknik servisini aradım ancak bundan önce böyle bi sorunla karşılaşmadıklarını söylediler yani kronik olduğunu sanmıyorum bi göz atabilirsinBu marka klavye önerir misiniz var mı kullanan ?
hocam bunların ayarlamaları için bir uygulaması var mı rapid-trigger vs aç kapa olayı falankb904l derim dostum bende aldım kullanıyorum ve gayet memnunum sadece tek sıkıntısı bazı tuşlara bastığında sesleri farklı geliyor buda galiba bana gelene özel teknik servisini aradım ancak bundan önce böyle bi sorunla karşılaşmadıklarını söylediler yani kronik olduğunu sanmıyorum bi göz atabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kb904l derim dostum bende aldım kullanıyorum ve gayet memnunum sadece tek sıkıntısı bazı tuşlara bastığında sesleri farklı geliyor buda galiba bana gelene özel teknik servisini aradım ancak bundan önce böyle bi sorunla karşılaşmadıklarını söylediler yani kronik olduğunu sanmıyorum bi göz atabilirsin
güzel indirimler oluyor mu hocam ?salı gününü bekle, belki KB884L gelebilir Happy Hour'a
olmasa niye yazayimgüzel indirimler oluyor mu hocam ?
Naap ne et asla havit alma. Başka markalara yönelBu marka klavye önerir misiniz var mı kullanan ?
Neden hangi ürünü kötü çıktı sizde yada eksileri neler ? bunları belirtip sonra alma yazın ben baktığımda çoğu yorumu olumluNaap ne et asla havit alma. Başka markalara yönel