hahaahahaha intel işlemcilerini 11. 12. nesile kadar baya severdim güç yönetimi hoşuma gidiyordu. ama sonrasında amd gerçeği var.Herşeyi çözmüşssünn hemen reis
navdia bu saatten sonra kafasına vurucak şirketi satın alır vurdurmazgpu pazarına nvidianın kafasına vurulmasını , cpu pazarında amd nin kafasına tokmakla vurulması taraftarıyım rekabet olursa biz kullanıcılara faydası olur umarım intel eski ününe kavuşur.
İntel vurdurucak yanihahaahahaha intel işlemcilerini 11. 12. nesile kadar baya severdim güç yönetimi hoşuma gidiyordu. ama sonrasında amd gerçeği var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
navdia bu saatten sonra kafasına vurucak şirketi satın alır vurdurmaz![]()
vallahi bir tık doğru konuştun adamlar şu an istese de batamaz herhalde bi 5 seri bozuk kart çıkarsınlar o para yine bitmez gibi XD.hahaahahaha intel işlemcilerini 11. 12. nesile kadar baya severdim güç yönetimi hoşuma gidiyordu. ama sonrasında amd gerçeği var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
navdia bu saatten sonra kafasına vurucak şirketi satın alır vurdurmaz![]()
yapay zekanın ekmeğini daha çok yerlervallahi bir tık doğru konuştun adamlar şu an istese de batamaz herhalde bi 5 seri bozuk kart çıkarsınlar o para yine bitmez gibi XD.
tek bir korkum var ki gaming kartları üretmeyi bırakacak olmaları pazar sadece amd ye kalırsa oyun kısmında eyvahlar olsun.yapay zekanın ekmeğini daha çok yerler![]()
Dayı iki saattir profiline bakotorum hâlâ çözemedim kedimi köpekmi belli değilvallahi bir tık doğru konuştun adamlar şu an istese de batamaz herhalde bi 5 seri bozuk kart çıkarsınlar o para yine bitmez gibi XD.
açıkcası biraz öyletek bir korkum var ki gaming kartları üretmeyi bırakacak olmaları pazar sadece amd ye kalırsa oyun kısmında eyvahlar olsun.
hala nasıl sıcramadılar ona şaşkınımBu İntel AMD veya Nvidia telefon sektörünede sıçrarlar mı?
dio brando yaz googleye görürsünDayı iki saattir profiline bakotorum hâlâ çözemedim kedimi köpekmi belli değil![]()
nvidia işlemciye sıçrıyor vallahi canı istese sıçrar.Bu İntel AMD veya Nvidia telefon sektörünede sıçrarlar mı?