Deepcool Le240 v2 alınır mı

Lynshe

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
2500
Ryzen 7 5700x işlemci aldım ve soğutma için sitede bakınırken önüme çıktı am4 destekliyor diye direkt sepete ekleyip aldım fiyatıda uygundu fakat şimdi baktığımda forumlarda ürünle alakalı bir şey paylaşılmamış bilgisi olan var mı acaba
Deepcool Le240 v2 240mm

kule tipi alsaydin keske

Daha uzun ömürlü olur ilerde başka bir sisteme geçtiğimde de kullanırım diye böyle tercih ettim
kule tipi daha uzun ömürlü sivi derdi yok pompa derdi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hemde daha ucuz

kule tipi daha uzun ömürlü sivi derdi yok pompa derdi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hemde daha ucuz
Yani konu sahibinin seçimi estetikde var

Ryzen 7 5700x işlemci aldım ve soğutma için sitede bakınırken önüme çıktı am4 destekliyor diye direkt sepete ekleyip aldım fiyatıda uygundu fakat şimdi baktığımda forumlarda ürünle alakalı bir şey paylaşılmamış bilgisi olan var mı acaba
Deepcool Le240 v2 240mm
Aldın mı kardeşim bende de thermalright kule tipi var ama bunu istiyorum

Aldın mı kardeşim bende de thermalright kule tipi var ama bunu istiyorum
Evet aldım r7 5700x ile birlikte max 70 derece sıcaklığa çıkıyor eco modda daha hızlı çalıştırsam sıcaklık düşer ama sesi rahatsız etti henüz tam ayar çekmedim manuel bir ayar yapmayı düşünüyorum öyle daha iyi olacaktır

Deepcool Le240 v2 240mm
memnun musun hocam bende simdi siparis verdim de

memnun musun hocam bende simdi siparis verdim de
En yavaş modda çalıştırıyorum fanları ecoda farklı farklı oyunalrda denedim 70 derece üstüne çıkmadı hiç bence iyi biraz daha hızlı çalıştırsan 65lere düşer diye düşünüyorum

360ını alsanıza kupon artı parola para ile 2600 e faalan geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri