lFalcoNNl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 247
Mühendisin yurtdışına kaçması= Tercih+ Ekonomi+SiyasiAlmanların eğitim ve imkanlarından ve geçmişten gelen mühendislik bilgilerinden kaynaklı oldugunu düşünüyorum . Türkiyedede senin dediğin gibi yanlızca 1 araç markası var adam akıllı bu da eğitim kalitesinin düşük olmasından ve verilen imkanların berbatlığından dolayı nitelikli olan mühendislerimizinde yurtdışına gitmesinden kaynaklı bence bu benim görüşüm.fiyatlandırma konusunuda bir habermiydi yazımıydı bi yerde görmüştüm oradan hatırlıyorum toggun yurtdışında trden ucuza satıldığını ne yazıkki ss almayı unutmuşum veya yanlışlıkla silmişim görseli.
Ayrıca evet ülkenin ekonomik durumu belirliyor ama madem sen bunu bi şekilde halkına yararlı yapacaksın o zaman elindeki makam araçlarından kıs bu projeye daha çok yatırum yap gerekse ucuza satılmasını sağla. Bunu hükümete söylüyprum yanlış anlaşılmasın.
Araç maliyetlerinin pahalı olması= Siyasi+Ekonomi+Geçmiş deneyimsizlik
Bu aracın yurtdışı fiyatının daha ucuz olması= Siyasi+Euro/TL dengesizliği+Ekonomik kriz
TOGG firmasının suçu olan hiçbir durum yok gibi gözüküyor hocam? Ülke olarak zaten kaç yıldır berbat durumdayız. Romanya gibi bir ülke bile DACIA gibi bir marka sahibi bizim gibi dünyanın en büyük GSYIH sine sahip G20 ülkelerinin ise doğru dürüst otomotiv şirketlerine sahip olamaması çok üzücü