Yardım Vizyon Bilgisayar Vizyonsuzluğu !

KSF Eren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Merhaba vizyon bilgisayarın kendi sitesinden Asus tuf gaming b650m-e anakart satın aldım. Anakart bugün elime ulaştı. Kutuyu açarken video kaydı falanda aldım ne olur ne olmaz diye iyik de almışım. Kutu daha önce açılmış bir şekilde geldi. Ve anakartın üzerinde parmak izi lekesi vardı ve silsen bile geçmiyor. Benim tahminim termal macun gibi bir şey. Kendilerini aradım ve durumu belirttim. İade edebilirsiniz dendi. Ama ben iade istemediğimi değişim istediğimi belirttim. Onlarda şuanda ellerinde stok olmadığını söyledi. Hem kendi sitelerinde hemde hepsiburada da hala satış sayfaları açık. Bunuda onlara belirttim ve bir hata olduğunu söylediler. Bu konuşmanın üzerinde 20-30 dk falan geçti hala satış sayfaları açık. Ben ürünü indirimli bir şekilde 6799 tl ye satın aldım. Ürün şuan 7700 8000 tl arası ben bu ürünü geri versem bidaha bütcem olmadığı için satın alamayacağım. Ne yapmalıyım nasıl hakkımı alacağım bunlardan yardım eder misiniz ?

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 16.33.18_54575b6f.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 16.33.18_54575b6f.webp
    42.2 KB · Hit: 110
  • WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 16.33.18_d2c50df1.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 16.33.18_d2c50df1.webp
    33.6 KB · Hit: 111
  • WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 16.33.18_ecffc5bb.webp
    WhatsApp Görsel 2025-09-08 saat 16.33.18_ecffc5bb.webp
    31.5 KB · Hit: 108
Merhaba vizyon bilgisayarın kendi sitesinden Asus tuf gaming b650m-e anakart satın aldım. Anakart bugün elime ulaştı. Kutuyu açarken video kaydı falanda aldım ne olur ne olmaz diye iyik de almışım. Kutu daha önce açılmış bir şekilde geldi. Ve anakartın üzerinde parmak izi lekesi vardı ve silsen bile geçmiyor. Benim tahminim termal macun gibi bir şey. Kendilerini aradım ve durumu belirttim. İade edebilirsiniz dendi. Ama ben iade istemediğimi değişim istediğimi belirttim. Onlarda şuanda ellerinde stok olmadığını söyledi. Hem kendi sitelerinde hemde hepsiburada da hala satış sayfaları açık. Bunuda onlara belirttim ve bir hata olduğunu söylediler. Bu konuşmanın üzerinde 20-30 dk falan geçti hala satış sayfaları açık. Ben ürünü indirimli bir şekilde 6799 tl ye satın aldım. Ürün şuan 7700 8000 tl arası ben bu ürünü geri versem bidaha bütcem olmadığı için satın alamayacağım. Ne yapmalıyım nasıl hakkımı alacağım bunlardan yardım eder misiniz ?

Hocam belki bir ihtimal bazen oluyor kararma yapmış olabilir o kısım demir kısım fakat içinize sinmiyorsa iade edin ama evet fiyat farkı var değişim için diretin yok derlerse THH başvurusu yapın bence yada bir sorun yoksa ekstra kullanın

Hocam belki bir ihtimal bazen oluyor kararma yapmış olabilir o kısım demir kısım fakat içinize sinmiyorsa iade edin ama evet fiyat farkı var değişim için diretin yok derlerse THH başvurusu yapın bence yada bir sorun yoksa ekstra kullanın
kararma değil kanka direk parmak izi belli oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuanda sorun olup olmadığını test edemiyorum daha işlemcim gelmedi

Fotoda baktığımda böyle hani el çamur olur bir yere sürersin ve değişik şekilde kurur kalır ya orada iz gibi öyle duruyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuanda sorun olup olmadığını test edemiyorum daha işlemcim gelmedi
Değişim için diret yoksa THH ver mislini bile vermeleri gerekir diye biliyorum misal B650 sizin kart misline karar verildi x870 sallıyorum mislini vermeleri gerekir şansınızı deneyin isterseniz

Değişim için diret yoksa THH ver mislini bile vermeleri gerekir diye biliyorum misal B650 sizin kart misline karar verildi x870 sallıyorum mislini vermeleri gerekir şansınızı deneyin isterseniz
direk thh başvuriyimmi yoksa kendilerini bidaha arayıp değişim yapmazlarsa thh ye başvuracağımı mı söyliyim sence

az ekle yenisini al için rahat etsin
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8ZN8RVR?m=A3BUPX9FPXEVLK&tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

Aynı model sanırım bak arkadaş atmış üzerine azıcık ekleyip alabilirsin yada uğraşırım dersen thh falan uğraş
stokta 1 adet kaldı yazıyor buda sıkıntılı bir ürün olabilir olmasa bile benim param geri gelene kadar satılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,264
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri