FİTNESS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA YARDIMCI OLABİLİRİM

İdman sonrası öğün protein ağırlıklı hafif sindirilebilir şeyler yemeniz gerekiyor tavuk pilavdaki pilav oranı çok olmamalı yorgunluk için de vitamin almanızı tavsiye ederim
teşekkürler. hangi vitaminleri önerirsiniz meyve sebze yemeye ozen gösteriyorum, balık neredeyse hiç yemiyorum günlük 1-2 soda içiyorum

Farklı bir şehirde üniversite okuyacağım spora da devam etmek istiyorum okul spor döngüsü çok zorlar mı üniversite de birde beslenme işini nasıl kurtarırım kyk yemekleriyle olmaz gibi yada oladabilir bilmiyorum güncel kilom 73.5 boy 180cm daha önce 1 sene 1.5 sene beslenme olmadan antrenman yapmıştım sonrasında bıraktım baya ara girdi sporla arama obez de oldum 111 kiloya çıktıydım şubattan beri diyet yapıyorum beslenme işi nasıl çözülür tavsiye verseniz fena olmaz

Farklı bir şehirde üniversite okuyacağım spora da devam etmek istiyorum okul spor döngüsü çok zorlar mı üniversite de birde beslenme işini nasıl kurtarırım kyk yemekleriyle olmaz gibi yada oladabilir bilmiyorum güncel kilom 73.5 boy 180cm daha önce 1 sene 1.5 sene beslenme olmadan antrenman yapmıştım sonrasında bıraktım baya ara girdi sporla arama obez de oldum 111 kiloya çıktıydım şubattan beri diyet yapıyorum beslenme işi nasıl çözülür tavsiye verseniz fena olmaz
yurtta kalacaksan beslenme işi zor olur diye düşünüyorum ama spora devam edebilirsin onda bir sorun olmaz

Muhtemelen 6 ay falan diyet süreci geçirirsiniz kyk yemekleriyle bu işi halledebilirsiniz. Diyetten sonra ise lokal restoranlarla konuşup dışardan tavuk götürüp sadece pişirme hizmeti için ücret ödeyebilirsin. Arkadaşlarım kykda o şekilde yapmışlardı

Dostum beslenmeye o kadar takma sağlam ye ama kalori açığı vererek ilerle 4 öğün yap işlenmiş kötü gıdalardan kaçın antrenmanına iyi odaklan tavsiyem vitaminler en önemli takviyeler bunları mutlaka ihmal etme

Son düzenleme:
Dostum beslenmeye o kadar takma sağlam ye ama kalori açığı vererek ilerle 4 öğün yap işlenmiş kötü gıdalardan kaçın antrenmanına iyi odaklan tavsiyem vitaminler en önemli takviyeler bunları mutlaka ihmal etme
bekliyorum hocam

Yaş boy kilo günlük aktivite durumun yoğun mu akıcı mı normal mi az mı nasıl kaç öğün yapıyorsun genel olarak nasıl besleniyorsun
20 , 175 , 74, yaklaşık 1.30 saat antrenman dışı gün boyu 6000-10000 adım arası atıyorum . 2 öğün yapıyorum sabah yumurta yulaf akşam tavuk-ciğer-et pilav , tatlı yiyorum neredeyse her gün çok olmamak şartı ile

20 , 175 , 74, yaklaşık 1.30 saat antrenman dışı gün boyu 6000-10000 adım arası atıyorum . 2 öğün yapıyorum sabah yumurta yulaf akşam tavuk-ciğer-et pilav , tatlı yiyorum neredeyse her gün çok olmamak şartı ile
2 öğün çok çok az metabolizman yavaş muhtemelen ve Skinny fat olma ihtimalinde var yağlı mısın biraz

evet skinny fatim . ne önerirsiniz
Zayıf ama göbekli Skinny fat denir bu durumda yağ oranın düşmesi gerekiyor bunun içinde şekeri tamamen keseceksin şekerli hiçbir ürün almıyorsun ekmek yemiyorsun öğün sayını 4 e çıkar antrenman sonlarında 30dk kardiyo yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,919
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri