Çözüldü✓ Lol oynarken mouse takılıyor

kelkenan

80+
Reaksiyon skoru
30
Dostlar sadece lol oynarken bu sorunlar karsılasıyorum, kullandığım mouse atk x1se sürücüleri güncel ekran kartının da sürücülerini tekrar kurdum güncel vsync etkinleştirdim her yolu denedim aygıt yöneticisinden usb nin güç yöneticisini ayarlarını yaptım usb 3.2 ye de taktım 2.0 a da taktım bir şey değişmedi kablosunu takınca düzeliyor ama ben bunu kablosuz olarak aldım kablosuz olarak kulalnmak istiyorum. bu arada fps drop falan girmiyor mouse direkt takılıyor garip bir şekilde son 3 4 gündür var
riotun dosyalarını falan da onardım hiçbir türlü bir şey yapamadım öbür oyunalrda olmuyor

fps limiti koydun mu oyuna. bende 700-800 fps alırken oyun sapıtıyordu 240 fpse limitli oynuyorum hiç sıkıntı olmuyor

fps limiti koydun mu oyuna. bende 700-800 fps alırken oyun sapıtıyordu 240 fpse limitli oynuyorum hiç sıkıntı olmuyor
fps limiti vardı zaten üstüne bide dikey eşitlemeyi açtım değişen bir şey yok

fps limiti vardı zaten üstüne bide dikey eşitlemeyi açtım değişen bir şey yok
o zaman garipmiş hocam. bende de tam tersi oluyor. attackshark r1 var kabloyu takınca takılıyor kablosuz kullanınca bir sıkıntı olmuyor. ama lole özgü bir durum değil bendeki

o zaman garipmiş hocam. bende de tam tersi oluyor. attackshark r1 var kabloyu takınca takılıyor kablosuz kullanınca bir sıkıntı olmuyor. ama lole özgü bir durum değil bendeki
bende sadece lolde oluyor lolde maçta olmiyim örnek veriyorum mağazada geziyim arkada açık kalsın googledeyken bile oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende sadece lolde oluyor lolde maçta olmiyim örnek veriyorum mağazada geziyim arkada açık kalsın googledeyken bile oluyor
yani silip yükleyecem de üşeniyorum

borderless kullaniyorsan full ekran dene birde
kullanmıyorum, şimdi ayarlardan oyundayken istemciyi kapat ayarını aktifleştirdim şu an deniyorum olmazsa sil yükle yapmayı denicem

kullanmıyorum şimdi ayarlardan oyundayken istemciyi kapat ayarını aktifleştirdim şu an deniyorum olmazsa sil yükle yapmayı denicem
düzelmedi

Son düzenleme:
Dostlar sadece lol oynarken bu sorunlar karsılasıyorum, kullandığım mouse atk x1se sürücüleri güncel ekran kartının da sürücülerini tekrar kurdum güncel vsync etkinleştirdim her yolu denedim aygıt yöneticisinden usb nin güç yöneticisini ayarlarını yaptım usb 3.2 ye de taktım 2.0 a da taktım bir şey değişmedi kablosunu takınca düzeliyor ama ben bunu kablosuz olarak aldım kablosuz olarak kulalnmak istiyorum. bu arada fps drop falan girmiyor mouse direkt takılıyor garip bir şekilde son 3 4 gündür var
riotun dosyalarını falan da onardım hiçbir türlü bir şey yapamadım öbür oyunalrda olmuyor
Mouse polling rate kaç hz kullanıyorsunuz?

Eğer 2 bin hz üstü kullanıyorsanız 1000 hz e falan düşürüp bir daha bakın bakalım takılma olacak mı.

Son düzenleme:
Mouse polling rate kaç hz kullanıyorsunuz?

Eğer 2 bin hz üstü kullanıyorsanız 1000 hz e falan düşürüp bir daha bakın bakalım takılma olacak mı.
1000 hz kullanıyorum

Tamam mouse hz si ile alakalı değil demek durum. Windows grafik ayarlarından oynadığınız oyunun exe sini ekleyip yüksek performansa almayı deneyebilir misiniz?
şu an aldım giriyorum maça

şu an aldım giriyorum maça
hocam yine aynı ya sil yükle de yaptım yüksek performansa da aldım eskisi kadar yok ama yine var yani rahatsız ediyor

Son düzenleme:
şu an farkettim arkadaslar sadece lolde olmuyor mouseyi kablosuz kullandıgım zaman hep oluyor

internetimin 2.4 ghz özelliğini kapatıp sadece 5 ghz özelliğine geçtim düzelirse bu çözümle düzelecek çözüldü olarak işaretlerim sorun yaşayan arkadaslar direkt ugrasmadan öyle yapsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,495
Üyeler
183,438
Son üye
WolfRa
Geri