Sistem Parça önerileri Detaylı Bilgi Ve yardım

ben wat değerine göre karşılaştırmadım ki hiç birşeyi kimse wata göre karşılaştırmıyor 80k bütçede 9k 10k bir psu ya vermek mantıksız diyorum ben enermax 5.5k bandında iş görür 3.5k farkla m2 al ram al başka bir şey yaparsın anakart yükseltirdin am5 sonuna hazırlık yaparsın ama 200k gibi bütçeler yokken kaliteli olması için uğraşmak mantıksız enermax iş görür al geç sonrasında psu değiştir değiştirme senin tercihn parçadan kısmak mantıksız bu tarz butcelerde iş kaliteye gelirse dediğin mantıklı zaten koskoca cwt üretiyor bunları top 1 psu üreticisi seasonic ile
Neden mantıksız olsun? Güç kaynağı sistemdeki tüm bileşenlerin ömrünü belirliyor. Ripple değeri ne kadar fazlaysa sistemdeki bileşenlerin ömrünü kısaltabiliyor.

Neden mantıksız olsun? Güç kaynağı sistemdeki tüm bileşenlerin ömrünü belirliyor. Ripple değeri ne kadar fazlaysa sistemdeki bileşenlerin ömrü o kadar kısalıyor.
hocam 80k ya pc alıyorsun 10k psu ya verince 70k kalıyor zaten ekran kartı 40k işlemci 14 zaten 54 bunlart tutuyor iyi anakart soğutucu kasa alacaksın ram var en kaliteli ddr5 ram 6000mhz cl 30 5k bandında yetmiyor para

Sistem ne oldu acaba?
sistem şuan için
https://www.incehesap.com/colorful-...-16gb-v-16gb-gaming-ekran-karti-fiyati-80511/
ekran kartı
psu
ram
ssd bu
monitör bu işlemci ve anakart kaldı 2. bir m2ssd alıcaz 2 tb lık işlemciyide 7800x3d veya 9800x3d düşünüyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@İsimbulamajim unutma bu defada temem mi :(

Son düzenleme:
Geri