Sistem Parça önerileri Detaylı Bilgi Ve yardım

Yazdım zaten. Bakabilirsin. NZXT C1000 kendi segmentinde 1 numara. Enermax'a kötü demiyorum zaten. Oda alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten oradan mı kaynak aldınız?
neyde önde kral onu anlat diyoruz kapasitörümü daha iyi neye göre daha iyi nzxt daha iyi yazıp duruyorsun neye göre daha iyi kaynak atıyorum hala bir numara diyorsun arada 3.5k fark var neye gore daha iyi nzxt de asus ta msi da marka basıyor psulara neye göre daha iyi olduğunu anlatır mısın artık arkadasa sokmussunuz parasını hak etmeyen psuyu zaten

Yazdım zaten. Bakabilirsin. NZXT C1000 kendi segmentinde 1 numara. Enermax'a kötü demiyorum zaten. Oda alınabilir.

Gerçekten oradan mı kaynak aldınız? Kendi sitesinden kaynak alanı ilk defa görüyorum. Kaynak alınacak en son yer kendi siteleri zaten. Orada ballandıra ballandıra anlatıyorlar her şeyi. Bağımsız kaynaklardan almanız gerekli.
evet bunlardan kaynak aldım resmi sitesi işte daha nereden bakacan :D

neyde önde kral onu anlat diyoruz kapasitörümü daha iyi neye göre daha iyi nzxt daha iyi yazıp duruyorsun neye göre daha iyi kaynak atıyorum hala bir numara diyorsun arada 3.5k fark var neye gore daha iyi nzxt de asus ta msi da marka basıyor psulara neye göre daha iyi olduğunu anlatır mısın artık arkadasa sokmussunuz parasını hak etmeyen psuyu zaten
Anlattım ya zaten? Transient respone, ses ve ripple performansı daha iyi. Enermax %200 transient response testinden geçemiyor. Ayrıca kaynakları aldığınız yerler çok yanlış. En son alınacak yerler siteleridir.

Söyle o zaman?

ENERMAX:

Regulasyon:
Alıntıyı görüntüle

Transient response performansı:

Alıntıyı görüntüle
Testten geçemiyor.

Ripple değerleri:

Alıntıyı görüntüle

Hold_UP ve Power_OK:

Alıntıyı görüntüle

Aynı.

NZXT C1000:

Regulasyon:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Gördüğün gibi NZXT C1000 testten geçiyor.

Ripple değerleri:

Alıntıyı görüntüle

Ripple değerleri olduça düşük.

Hold_UP ve Power_OK:
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

NZXT Ripple değerlerinde ve transient response performansında daha iyi. Özellikle transient performansı yeni nesil sistemler için önemli. Ayrıca Enermax biraz daha sert bir fan eğrisine sahip daha sesli.

NZXT:

Alıntıyı görüntüle

Enermax:
Alıntıyı görüntüle

Aynı Watt değerlerinde NZXT daha sessiz.

Söyle o zaman?

ENERMAX:

Regulasyon:
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Testten geçemiyor.

Ripple değerleri:

Alıntıyı görüntüle

Hold_UP ve Power_OK:

Alıntıyı görüntüle

Aynı.

NZXT C1000:

Regulasyon:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Gördüğün gibi NZXT C1000 testten geçiyor.

Ripple değerleri:

Alıntıyı görüntüle

Ripple değerleri olduça düşük.

Hold_UP ve Power_OK:
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

NZXT Ripple değerlerinde ve transient response performansında daha iyi. Özellikle transient performansı yeni nesil sistemler için önemli. Ayrıca Enermax biraz daha sert bir fan eğrisine sahip daha sesli.

NZXT:

Alıntıyı görüntüle

Enermax:
Alıntıyı görüntüle

Aynı Watt değerlerinde NZXT daha sessiz.
Linkini atar mısın bunun

Son düzenleme:
arada hala 3.5k farka değecek bir şey olmadığını düşünerek yeniden enermaxı daha mantıklı buluyorum
O modelde kötü değil zaten. Konu sahibine kalmış. Sadece NZXT belirli konularda daha önde. Enermax alınsa oda üzmez. (belki ses olarak üzer)

1757430153307.webp

C1000 kendi segmentinde en iyi model.

arada hala 3.5k farka değecek bir şey olmadığını düşünerek yeniden enermaxı daha mantıklı buluyorum
Bu arada 1200W'lık halini baz alırsak o daha kötü. 1650W'lık hali daha yakın oluyor. Hem fiyat hem de performans olarak.

arkadaş burda enermaxa kötü demiyor enermax d.f. X alınması en mantıklı psu zaten tartışmasız (delta da olabilir ama enermax güncel) arkadaşın anlatmaya çalıştığı fiyattan bağımsız kalitede tartışmanın anlamı yok bence.

arkadaş burda enermaxa kötü demiyor enermax d.f. X alınması en mantıklı psu zaten tartışmasız (delta da olabilir ama enermax güncel) arkadaşın anlatmaya çalıştığı fiyattan bağımsız kalitede tartışmanın anlamı yok bence.
ona bir şey demiyorum hocam ama kalitelide olsa sınırlı bütçede tercih edilecek bir psu değil onu söylüyorum 80k 90k bütçede 9k lık psu cok kaliteli olabilir ama sonradan ekleme yapılması daha mantıklı

ona bir şey demiyorum hocam ama kalitelide olsa sınırlı bütçede tercih edilecek bir psu değil onu söylüyorum 80k 90k bütçede 9k lık psu cok kaliteli olabilir ama sonradan ekleme yapılması daha mantıklı
zaten işin içine mantık girdiğinde enermax daha mantıklı ama üst düzey her şeyi en iyi olsun diyen bir insan için c1000 daha mantıklı , biz kullanıcılar için enermax daha mantıklı.

zaten işin içine mantık girdiğinde enermax daha mantıklı ama üst düzey her şeyi en iyi olsun diyen bir insan için c1000 daha mantıklı , biz kullanıcılar için enermax daha mantıklı.
o konuya katılıyorum 3.5k farka bir çok şeyi upgrade edersin 3.5k farka işlemci upgrade etmek daha mantıklı olur

O olay farklı. Örneğin gidipte Enermax D.F.X 1650W ile Corsair HX1500İ'yi karşılaştırmak hata olur. İkisi arasında devasa farklar var. Hem topoloji olarak hem de corsair'in yarı dijital olmasından dolayı. Birisi daha uzun ömürlü, daha sessiz, daha yüksek performansa sahip. Watt değerine göre karşılaştırmak hata zaten. Sırf marka diye şişirilmiş bir fiyat değil. Kaliteli olduğundan o şekilde.

O modelde kötü değil zaten. Konu sahibine kalmış. Sadece NZXT belirli konularda daha önde. Enermax alınsa oda üzmez. (belki ses olarak üzer)

Alıntıyı görüntüle

C1000 kendi segmentinde en iyi model.

Bu arada 1200W'lık halini baz alırsak o daha kötü. 1650W'lık hali daha yakın oluyor. Hem fiyat hem de performans olarak.
Kral senden şu psu nun incelemesini de bekliyoruz

O olay farklı. Örneğin gidipte Enermax D.F.X 1650W ile Corsair HX1500İ'yi karşılaştırmak hata olur. İkisi arasında devasa farklar var. Hem topoloji olarak hem de corsair'in yarı dijital olmasından dolayı. Birisi daha uzun ömürlü, daha sessiz, daha yüksek performansa sahip. Watt değerine göre karşılaştırmak hata zaten.
ben wat değerine göre karşılaştırmadım ki hiç birşeyi kimse wata göre karşılaştırmıyor 80k bütçede 9k 10k bir psu ya vermek mantıksız diyorum ben enermax 5.5k bandında iş görür 3.5k farkla m2 al ram al başka bir şey yaparsın anakart yükseltirdin am5 sonuna hazırlık yaparsın ama 200k gibi bütçeler yokken kaliteli olması için uğraşmak mantıksız enermax iş görür al geç sonrasında psu değiştir değiştirme senin tercihn parçadan kısmak mantıksız bu tarz butcelerde iş kaliteye gelirse dediğin mantıklı zaten koskoca cwt üretiyor bunları top 1 psu üreticisi seasonic ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,748
Üyeler
183,013
Son üye
hank15
Geri