Yardım Sistemim için strimer kablo önerisi(argb)

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,245
Bütçe
9999
Konu başlığında belirttiğim gibi strimer kablo önerisine ihtiyacım var Cpu 2x8 pin anakart için 1x24pin Gpu için emin değilim çünkü 9070xt yada 9080 xt yada 5080 süper vb kart alabilirim Nvidia ve AMD karta her türlü uyan gpu strimer kablo önerirseniz iyi olur. (Şuan sistemimde ekran kartı yok satıldı.)

Konu başlığında belirttiğim gibi strimer kablo önerisine ihtiyacım var Cpu 2x8 pin anakart için 1x24pin Gpu için emin değilim çünkü 9070xt yada 9080 xt yada 5080 süper vb kart alabilirim Nvidia ve AMD karta her türlü uyan gpu strimer kablo önerirseniz iyi olur. (Şuan sistemimde ekran kartı yok satıldı.)
Lian li öneririm başka dandik markalara bulaşma niye para verdim ki bu çöpe diyorsun lianli de efekt çok tatmin edici

ARGB olduğunda o efectleri yapamıyormuyuz ?
Lianlide efektler ve led kontrolü daha iyi. Mesela lianli sl inf fanlardan örnek vereyim ; fanın her tarafını ayrı ayrı kontrol edebiliyorsun ortası mavi kenarları yeşil gibi ama o tarz çakma ürünlerde her taraf aynı oluyor. Ama lianli kontrolcüsü de bok gibi çalışıyor çünkü çok düşük fps veriyor, razer kontrolcüde daha akıcı rgb oluyor

Lianli orjinal alayım diyorum link var mı CPU gpu anakart için

Bunlar basit kabloda efektler daha kolay ama fanlarda direkt imkansız. Kabloda ledler dümdüz gidiyor yani bu tarz efektler yapabiliyorsun ama fanlarda imkansız xd kabloda lianli gereksiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu efektleri lianli de yaparsın anca diyebiliyorum
Hayır.

Lianli O11 vision Compact varda üstü mesh kullanıp sıvı soğutmayı taktım orayada bu videodaki adam soğutmayı nereye takmış? Üstü cam olarak kullanmış

şimdi hocam konu burda markamı ledlermi onu bi aydınlatsa birisi benim anakart ASRock X870 Pro RS WIFI , ASRock RGB Sync üzerinden yapabilirmiyim mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri