Çözüldü✓ Apu sistem için yardımlarınızı bekliyorum

nuri35

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhabalar şuan için bir Apu sistem düşünüyorum işlemci anakart ram SSD PSU için ilk baştaki bütçem 12-14 k arası sonrası için yükseltilen bir sistem olması da benim için önemli yardımlarınızı bekliyorum

Merhabalar şuan için bir Apu sistem düşünüyorum işlemci anakart ram SSD PSU için ilk baştaki bütçem 12-14 k arası sonrası için yükseltilen bir sistem olması da benim için önemli yardımlarınızı bekliyorum
merhaba hocam 2. el toplayacaksınız muhtemelen bu fiyat bandında. Oyun için mi kullanacaksınız ne tür oyunlar oynarsınız

Merhabalar aklımdaki oyunlar şuan için FM 26 FIFA 26 GTA 6 bekliyorum FPS oyunları ama dediğim gibi ekran kartı eklemesi v.s ileri zamanda yapacağım

Merhabalar aklımdaki oyunlar şuan için FM 26 FIFA 26 GTA 6 bekliyorum FPS oyunları ama dediğim gibi ekran kartı eklemesi v.s ileri zamanda yapacağım
Merhabalar cevap vermemişim kusura bakmayın gta6 için ekran kartı ağırlıklı tabi işlemcide FPS oyunu için CS valo LoL gibi işlemciye daha fazla para ayırabilirsin FIFA veya FM oynamadığım için pek bilemem ama ortalama bir sistem de 60fps verebilir . 2. el alacaksanız nerede yaşıyorsunuz ona göre öneri yapıp tartışabiliriz😊

Ben İzmir'de ikame ediyorum. 2. El olarak da gene aynı Kafadayim geliştirebilir bir sistem olmalı diye düşünüyorum

4k ya
Intel h610m
16 gb ddr4
12100 ikinci el toplarsın (Amd dengi 5500)
2k kasa PSU sıfır alsan
512 GB SSD ben sana bulurum maksimum 8k
Güncel hikayeli oyunlar oynyuorsa. Arc a750li kasa 12k bandında bulabilirsiniz.

0 alacaksan sakın alma
2.el 3060 rx 6600 sistem bulursun bu fiyatlarda

4k ya
Intel h610m
16 gb ddr4
2k kasa PSU sıfır alsan
Tavsiye için teşekkür ederim ama işlemci için i3 mu i5 mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 alacaksan sakın alma
2.el 3060 rx 6600 sistem bulursun bu fiyatlarda
Hocam bulunuyor diyorsunuz da sarı sitede hiç bu fiyata bir şey denk gelmedi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
4k ya
Intel h610m
16 gb ddr4
2k kasa PSU sıfır alsan

Tavsiye için teşekkür ederim ama işlemci için i3 mu i5 mi
İ3 oluyor ben biraz araştırıyorum döneceğim hocam Max bütçe 14k mı zorlayabilirmisiniz mesela ?

Geri