Yardım Ryzen 5 7600 Kaç Fps Verir?

Hocam onları ben 2008 pentium e5700 intel uhd graphics olan bilgisayarda bile oynuyorum:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ets2 de ölçekleme önemli %100 de kaç?
Stok.ayarlar da bahsettiğim değerler

işlemcinin zaten benim oyun oynatan ekran kartım var diye bir iddiası yok ki niye kastın bu kadar olurda ekran kartın bozulursa görüntü alabilmek için on numara işlemci fiyatını uygun denk getirirsen
Apu işlemcilerin oyun için iddiası var yalnız R3 2200G de Vega8 GPU var Gt1030 ekran kartı gücünde. Sizin bahsettiğiniz şeyin inteldeki uhd graphics ile hiçbir farkı yok chromede gezmek için

Apu işlemcilerin oyun için iddiası var yalnız R3 2200G de Vega8 GPU var Gt1030 ekran kartı gücünde. Sizin bahsettiğiniz şeyin inteldeki uhd graphics ile hiçbir farkı yok chromede gezmek için
tamam dostum bu işlemci direkt apu değil ztn neyin tartışması bu adam fps verir mi yok demişler saçma saçma uzatmanın manası nedir ben bu işlemcinin iddiası olmadığını belirttim apuları genelleme yapmadım ayrıca konuyu başka yere çekme biz bu işlemci hakkında konuşuyoruz. sadece konuşmak için konuşuyorsun şuan

R5 7600 lol hariç çokta üzmedi doğrusu

tamam dostum bu işlemci direkt apu değil ztn neyin tartışması bu adam fps verir mi yok demişler saçma saçma uzatmanın manası nedir ben bu işlemcinin iddiası olmadığını belirttim apuları genelleme yapmadım ayrıca konuyu başka yere çekme biz bu işlemci hakkında konuşuyoruz. sadece konuşmak için konuşuyorsun şuan
Hem bu işlemciye apu diyorsun bana yanlış bilgilendirme diyorsun hem yağ gibi üste çıkıyorsun yanlış bilgiyi veren sensin

Hem bu işlemciye apu diyorsun bana yanlış bilgilendirme diyorsun hem yağ gibi üste çıkıyorsun yanlış bilgiyi veren sensin
tamam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

APU ne demek ne anlama gelir bunu öğren ondan sonra senle tartışırım çok biliyorsun ya çocuk adam.

sisteö gereksinimi yüksek olmayan ve genel olarak indie yapımlar örnek veriyorum vanilla minecraftı oynayabilirsin , çoğu düşük bütçeli indie yapımları oynayabilirsin ve 2000-2005 oyunlarını da oynayabilirsin.
Hocam benim burda internet pek iyi değil oyun nasıl yükletebilirim bir bilgin varmı?
Kasayı vermek çözüm olurmu

En basitinden bilmiyorsan git bari araştır bilmiyormuş gibi davranıp kendini rezil etme Apu dediğin şey iyide kötüde olsa cpu içinde dahili grafik biriminin (GPU) bulunmasıdır buna APU denir zaten APU = İşlemci içinde bulunan Grafik birimi Chatgpt den 1 saniyede öğrenebilirsin onuda yapamazsın diye ben senin yerine yazdım ve cevap ;
Ryzen 5 7600, teknik olarak APU çünkü CPU ve GPU aynı çipte, ama içindeki Radeon 610M çok temel seviyede:
  • Ofis işleri, video izleme, hafif oyunlar → Tamam
  • AAA oyunlar, yüksek grafik isteyen işler → Yetersiz
G serisi APU’lardaki Vega veya RDNA3 tabanlı iGPU’larla kıyaslayınca baya güçsüz kalıyor.

En basitinden bilmiyorsan git bari bilmiyormuş gibi davranıp kendini rezil etme Apu dediğin şey iyide kötüde olsa cpu içinde dahili grafik biriminin (GPU) bulunmasıdır buna APU denir zaten APU = İşlemci içinde bulunan Grafik birimi Chatgpt den 1 saniyede öğrenebilirsin onuda yapamazsın diye ben senin yerine yazdım ve cevap ;
Ryzen 5 7600, teknik olarak APU çünkü CPU ve GPU aynı çipte, ama içindeki Radeon 610M çok temel seviyede:
G serisi APU’lardaki Vega veya RDNA3 tabanlı iGPU’larla kıyaslayınca baya güçsüz kalıyor.
Siz kimin mekanında kavga ediyorsunuz he 😀

En basitinden bilmiyorsan git bari araştır bilmiyormuş gibi davranıp kendini rezil etme Apu dediğin şey iyide kötüde olsa cpu içinde dahili grafik biriminin (GPU) bulunmasıdır buna APU denir zaten APU = İşlemci içinde bulunan Grafik birimi Chatgpt den 1 saniyede öğrenebilirsin onuda yapamazsın diye ben senin yerine yazdım ve cevap ;
Ahha aynen apu olduğu için 8 sene önceki ryzen 3 2200g apu dan kat kat daha kötü performans veriyor değil mi ryzen 5 7600. Yoksa kötü performans vermesinin sebebi bu işlemcinin apu değil igpu olması olabilir mi acaba?

Hocam igpu çok kötü amdde oyun oynamayı düşünmeyin onla. Direkt apu modelli işlemcilere yönelin güçlü grafik birimi olanlar
Hocam sonradan ekran kartı ilave edecrgim şu anlık böyle devam etmeyi düşünüyorum.

Geri