Yardım Ryzen 5 7600 Kaç Fps Verir?

Bu işlemciyi ekran kartsız bir şekilde oyuna girsem ne kadar fps alabilirim?

Cunku ekran kartsız sistem toplayacağım.
Valorant en düşük.ayarlar 200-250 100-150 civarı gezer durur lol girmeyi deneme bile -5000 fps üzer dostum daha istemcideyken kasıyor CS2 100-150 her şey.en düşük ets2 truckermp Calais yolu full doluyken 15-30 fps boşken ortalık yada azken 50-75 fps arası chivalry2 en düşük 30-60 fps arası anca fps.de üzmüyor da ekran kartı isteyenlerde fena üzüyor. Bu verdiğim değerler aynı işlemci ve ekran kartsız deneyimledigim değerler doğruluk oranı yüksek. Şimdide 9800x3d ile ekran kartsız deneyimliyorum oyunları kaç fps alırım diye.

Valorant en düşük.ayarlar 200-250 100-150 civarı gezer durur lol girmeyi deneme bile -5000 fps üzer dostum daha istemcideyken kasıyor CS2 100-150 her şey.en düşük ets2 truckermp Calais yolu full doluyken 15-30 fps boşken ortalık yada azken 50-75 fps arası chivalry2 en düşük 30-60 fps arası anca fps.de üzmüyor da ekran kartı isteyenlerde fena üzüyor. Bu verdiğim değerler aynı işlemci ve ekran kartsız deneyimledigim değerler doğruluk oranı yüksek
kankam lolde o işlemciyle nasıl o kadar düşük fps aldın benim 3400g bile gayet akıcı oynatıyor 0 drop

Eskiden kastın ne hocam
sisteö gereksinimi yüksek olmayan ve genel olarak indie yapımlar örnek veriyorum vanilla minecraftı oynayabilirsin , çoğu düşük bütçeli indie yapımları oynayabilirsin ve 2000-2005 oyunlarını da oynayabilirsin.

apusu var yanlış bilgi verme hocam ama güçlü değil sadece görüntü alır ofis işleri yaparsın
O apu olmuyor işte igpu oluyor apu güçlü grafik birimlerine verilen isim gta5 60fps oynatır apu işlemciler bu işlemci apu değil igpu var oyun için değiller

apusu var-hocam ama güçlü değil sadece görüntü alır ofis işleri yaparsın
Aynen benim verdiğim.oyun örneklerinde kendim test edip deneyimledim lol denemeyin bile kasıyor direk fps yerlerde ama ets2 CS2 valo vb oyunlarda tatmin ediyor en düşükten

sisteö gereksinimi yüksek olmayan ve genel olarak indie yapımlar örnek veriyorum vanilla minecraftı oynayabilirsin , çoğu düşük bütçeli indie yapımları oynayabilirsin ve 2000-2005 oyunlarını da oynayabilirsin.
Hocam onları ben 2008 pentium e5700 intel uhd graphics olan bilgisayarda bile oynuyorum:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen benim verdiğim.oyun örneklerinde kendim test edip deneyimledim lol denemeyin bile kasıyor direk fps yerlerde ama ets2 CS2 valo vb oyunlarda tatmin ediyor en düşükten
Ets2 de ölçekleme önemli %100 de kaç?

Hocam onları ben 2008 pentium e5700 intel uhd graphics olan bilgisayarda bile oynuyorum:D
hocam vallahi bir ara 7600 e mahkum kalmıştım çoğu şeyi 60 fps akıcı oynayamıyordum ordan ufak bir travmam var XD

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ets2 de ölçekleme önemli %100 de kaç?
işlemcinin zaten benim oyun oynatan ekran kartım var diye bir iddiası yok ki niye kastın bu kadar olurda ekran kartın bozulursa görüntü alabilmek için on numara işlemci fiyatını uygun denk getirirsen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,462
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri