Yanlış ibana para göndermek?

RedStar FC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
merhaba.. işcepten alıcı adı doğru ama başka bir ibana para aktarımı yapmışım, güncel iban olmadığı için parama onay verilmedi.. bu işlemi iptal etme şansı var mı?

Müşteri hizmetlerini arayarak iptal edilebiliyor

teşkkrler, bi denerim.. yani karşı tarafın bi onayı falan gerekir mi acaba? yoksa ben iptal edince direkt ederler mi bi bakayım sonucu yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görüştüm, işcep üzernden iade talebi oluşturmamı söylediler, karşı taraf onaylarsa iade işlmi gerçkleşşir dedi konştuğm arkdaş.. bakalım ne olacak

Son düzenleme:
teşkkrler, bi denerim.. yani karşı tarafın bi onayı falan gerekir mi acaba? yoksa ben iptal edince direkt ederler mi bi bakayım sonucu yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görüştüm, işcep üzernden iade talebi oluşturmamı söylediler, karşı taraf onaylarsa iade işlmi gerçkleşşir dedi konştuğm arkdaş.. bakalım ne olacak
normalde yanlis kisiye para gonderirsen ve o kisi sana parayi geri vermezse karsindaki sebepsiz zenginlesme sucunu islemis oluyor

normalde yanlis kisiye para gonderirsen ve o kisi sana parayi geri vermezse karsindaki sebepsiz zenginlesme sucunu islemis oluyor
bakmadan yolladım, ibanı değiştirmişler, ibanı kontrol etmeden tanımlı hesaba aldığm ibana göndermişim.. hata yaptık maalesef.

gönderdiğin ibana ad soyad yazdın mı yazdıysan hatalı olarak para sana geri iade olması lazım

gönderdiğin ibana ad soyad yazdın mı yazdıysan hatalı olarak para sana geri iade olması lazım
ad soyad yazıldı, iban değişmiş, ben de tanımlıya kaydettiğime yolladım işte o farklı ibandı. yanlış ibana atmışım ..karşı tarafa da ulaşılmıyor.. umarım bankası iade talebini onaylar.. ya da müşterisine mi soruyor önce bilmiorm bakalım ne olacak.

Hocam banka ulaşır yada o parayı yolladığın kişi bankayı arayacak ama en büyük sorun kişinin icralık olmaması

yalnız karşı taraf kabul etmez ise hukuki süreç başlatman lazım :kekw:

IBAN ve ad soyad bilgileri uyuşmuyorsa para geri dönüyor diye biliyorum ben. Sende para nasıl geçmiş anlamadım.

IBAN ve ad soyad bilgileri uyuşmuyorsa para geri dönüyor diye biliyorum ben. Sende para nasıl geçmiş anlamadım
bilmiyorum bakalım ne olacak maalesef para iade olmadı henüz.. yani demekkii 2 ibanı var şahsın aynı bankadan aynı adla? bilmiyorum detaylarını.. karışık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,916
Üyeler
188,338
Son üye
Gabrielwm
Geri