9070XT + 9700X için ferah geniş kasa

Anladım teşekkür ederim tekrar. Şimdi youtube'da videolara bakarken kasa güzel görünüyor, ön tarafı full mesh olması iyi ve şık duruyor, içerisi de geniş gerçekten. Ağır RGB'li stok fanları pek sevmiyorum gerçekten, tek renk olması daha iyi en azından. Stoklar yerine dediğim gibi kendi soğutucularımla ilerleyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartım 9070xt. Benim de bulduğum kasalar arasında Lancool vardı hocam.

H7 Flow da hoş duruyor açıkçası

207 küçük kalabilir 217 bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem hazır fanlı oluyor 217

Hocam teşekkür ederim. PSU içime sindi, fiyat olarak da gayet uygun. Kasayla uyumlu olacaksa H7 Flow kasasını düşünebilirim - siyah tabii ki. H7 Flow'a alternatiflerin varsa duymak isterim hocam
ön tarafının neresi kötü ki çok güzel bence

Çok kötü değil ama sanırım aradığım estetiği tam vermiyor bana. Daha uniform ve göze az gelecek bir kasa tercihim hocam

Hocam teşekkür ederim. PSU içime sindi, fiyat olarak da gayet uygun. Kasayla uyumlu olacaksa H7 Flow kasasını düşünebilirim - siyah tabii ki. H7 Flow'a alternatiflerin varsa duymak isterim hocam

Çok kötü değil ama sanırım aradığım estetiği tam vermiyor bana. Daha uniform ve göze az gelecek bir kasa tercihim hocam
9070 xt modeliniz neydi psu uymuyor olabilir belki

9070 xt modeliniz neydi psu uymuyor olabilir belki

Bunu alacağım hocam. Kasa ve soğutma sistemleri belli olduktan sonra siparişlere başlıcam, ayrıca incehesap'ın indirimlerini de bekliyorum yani 72 saatim var diyebilirim her şeyi oturtmak için

PSU ve Kasa için 6-10K bandına verebilirim. Çok uçuk fiyatlı olmayan, geniş ferah ve şık bi kasa arıyorum. Full tower'lar hoş ama genelde fiyat olarak çok yüksekler, ve Vatan & Mediamarkt'te gezindiğim kadarıyla kasa malzemesi iyi olan çok örnek göremedim. Önerileriniz nedir?

Ayrıca bu sistem için herkes 750PSU'ları önermiş fakat net olarak 850'lik bir psu aramaktayım.
Kasa olarak çok seçenek var ama PSUnun fiyatı oldukça iyi

Kasa olarak çok seçenek var ama PSUnun fiyatı oldukça iyi
Evet hocam PSU fiyatı çok iyi performans olarak da yorumları çok olumlu. Kasayı çözersem siparişlere geçiyorum :D

PSU'ya biraz baktıkça isim ısındı. Ses deneyimi nasıl bilginiz var mıdır hocam?

Ben şu PSU modellerini buldum ama Corsair konusunda çok ses ve fan şikayeti geliyor gibi:
Corsair: https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...fEz_QwF4enfIxdgQ-53sh3QRLMoWAOmQaAhW7EALw_wcB

MSI: https://www.akakce.com/power-supply...9aplhi1pJc9ClSR5rlA4gWUSu0Ki0jl8aAv8mEALw_wcB

Corsair'de ayrıca şöyle PSU'lu bir kasa da mevcut: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ower-e-atx-gaming-kasa-fiyati,1174359886.html

Şık duruyor, ama ses sorunu yaşamak istemem.
Attığınız iki model de alınası değil. İkiside fiyatlarını pek hak etmiyor.

Son düzenleme:
Şişirilmiş fiyatlar. Aynı, hatta düşük fiyatlara daha iyi modeller bulunabiliyor.

O model hakkında test verisi yok elimde. Ama benimde kullandığım High power perofrmance GD 750W ile aynı platformu kullanıyor olması lazım. Muhtemelen kötü değildir. Tier-list üzerindende kötü bir tier almamış. Bütçen çıkarsa buna bakabilirsin:

Şişirilmiş fiyatlar. Aynı, hatta düşük fiyatlara daha iyi modeller bulunabiliyor.

O model hakkında test verisi yok elimde. Ama benimde kullandığım High power perofrmance GD 750W ile aynı platformu kullanıyor olması lazım. Muhtemelen kötü değildir. Tier-list üzerindende kötü bir tier almamış. Bütçen çıkarsa buna bakabilirsin:

Attığınız da gayet iyi, puanları da daha iyi duruyor. Fiyat farkı çok yok açıkçası, önemli olan yorumlar ve ses kesinlikle hocam. Teşekkür ederim öneriniz için. Bütçe dostu gayet güzel bir PSU

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,442
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri