hayırlı olsun hangi modeli aldınızAmazondan 6 taksit aldım
Sapphire pure aldım kasam da nzxt h9 flow white olunca beyaz kombin olsun istedimhayırlı olsun hangi modeli aldınız
Onun güç girişi biraz farklı ve pin eritme riski var diye almadım36.5k pureye vereceğine nitro almak daha mantıklı gri olarak beyaz sistemle de uyum sağlar bence hem çok şık
Bunu inceledim adam yazılım mühendisiymiş kendince sebepleri vardır ben sadece oyuncuyum galiba gereksiz bir upgrade oldu kargo gelince açmadan iade edebilirim6900 XT'den geçtim. Yüzeysel kıyaslama incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
Merhaba Donanım Arşivi sakinleri.
Sapphire RX 6900 XT Nitro+ SE modeli kullanıcısıyım. Yeni sistemimde RX 9700 XT ekran kartına geçiş yaptım. Malzeme kalitesi olarak önceki nesillerdeki Nitro+ modelleri gibi kaliteli işçilik çıkartmışlar. Sıcaklık konusunda, ses konusunda, teknoloji konusunda üzmeyecek gibi duruyor şimdilik. Arka plaka fazla ağır görünüyor. Ayrıca 12 vhpwr bağlantısı yapılabilen ve bağlandığı yer gizlenilebilen bir özellikle geliştirilmiş. Bazı testlerde RX 6900 XT Nitro+ SE'deki yaptığım testlerle kıyaslamalı olarak ekliyorum.
1- GPU-Z bilgileri:
Boşta 2 monitör bağlıyken...
- atar1993
- Cevaplar: 31
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Evet yazılım mühendisiyim. TV tarafında bir sistem topluyordum. RX 6900 XT ekran kartını oraya attım. Bu şekilde kullanıyorum. Yazılım işleri için farklı bir bilgisayarı kullanıyorum. Sadece oyun amacıyla bu sistemi kullanıyorum şuan için.Bunu inceledim adam yazılım mühendisiymiş kendince sebepleri vardır ben sadece oyuncuyum galiba gereksiz bir upgrade oldu kargo gelince açmadan iade edebilirim
Peki 5700x3D işlemci ile 1440p 9070xt bu fiyata değer mi yoksa TV için sistem dizmemiş olsanız 6900xten yine de geçer miydinizEvet yazılım mühendisiyim. TV tarafında bir sistem topluyordum. RX 6900 XT ekran kartını oraya attım. Bu şekilde kullanıyorum. Yazılım işleri için farklı bir bilgisayarı kullanıyorum. Sadece oyun amacıyla bu sistemi kullanıyorum şuan için.
6900xt toxic kullandim. simdi 5700x3d ile 7800xt kullanıyorum ki.zaten senin kartla ayni performans veriyor.Peki 5700x3D işlemci ile 1440p 9070xt bu fiyata değer mi yoksa TV için sistem dizmemiş olsanız 6900xten yine de geçer miydiniz
Pure fiyatını haketmiyor şuan alınmaz diye düşünüyorumİşlemcim 5700x3D
1440p oynuyorum. 6900xt’den 9070xt’ye geçmeye ve 36500 liraya 9070xt sapphire pure almaya gerek var mı ?
9070xt 5070 tiden daha iyi ve daha ucuz kanka boş yapmışsın gibi36500 e 9070xt alınmaz aşırı pahalı 9070xt nin hakkı 32-33 üstü para yaglı kazık git nvdia 5070ti bak yada 2.elden 4070ti-4080 süper kovala derim pazarlıkla güzel bir rakama denk getririsen güzel olur
Pure aldı başını gitti tepe model de değil hem orta model nitro+ ile neredeyse aynı fiyata geldi saçma şekildeÇOK PAHALI
mega zeka dostum 36-37k nakit para 9070xt ye verilmez önce onu kafana sok üstüne 5070ti daha stabil üstüne driver destegi konusunda amd geride rt olarak hala 5070ti önde üstüne amd de mfg hala yok9070xt 5070 tiden daha iyi ve daha ucuz kanka boş yapmışsın gibi
Pure'u iade ettim zaten 9070xt aorus elite Tebilion'da 35500 tl ve pure'den daha ucuz hem de premium kart onu düşünüyorum ama elimdeki MSI Gamıng Z Trio 6900xt'nin satılmasını bekliyorumPure fiyatını haketmiyor şuan alınmaz diye düşünüyorum