Shyankh 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,608 Reaksiyon skoru 976 12 Eylül 2025 #1 Koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade hakkımın olduğunu biliyorum ama kutunun açılmaması, mührün bozulmaması gibi durumlar mı var, tam anlamadım, aydınlatabilir misiniz?
Koşulsuz şartsız 14 gün içinde iade hakkımın olduğunu biliyorum ama kutunun açılmaması, mührün bozulmaması gibi durumlar mı var, tam anlamadım, aydınlatabilir misiniz?
F fogare79 Cezalı 80+ Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 63 Reaksiyon skoru 30 12 Eylül 2025 #2 Ben aldim 10.gün 4 bin indirime girdi iade ettim yenisini aldim iade sorunsuz oldu. Düzgün kirik cizik yoksa paketleri kaybetmemisseniz iade alirlar
Ben aldim 10.gün 4 bin indirime girdi iade ettim yenisini aldim iade sorunsuz oldu. Düzgün kirik cizik yoksa paketleri kaybetmemisseniz iade alirlar
Shyankh 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,608 Reaksiyon skoru 976 12 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 fogare79 yazmış: Ben aldim 10.gün 4 bin indirime girdi iade ettim yenisini aldim iade sorunsuz oldu. Düzgün kirik cizik yoksa paketleri kaybetmemisseniz iade alirlar Devamı için tıklayın... Teşekkürler, Amazon.com.tr satıcısından alınanlar için de 30 günmüş iade süresi, tam satın aldığımda fark ettim o yazıları, içime kuşku düşmüştü.
fogare79 yazmış: Ben aldim 10.gün 4 bin indirime girdi iade ettim yenisini aldim iade sorunsuz oldu. Düzgün kirik cizik yoksa paketleri kaybetmemisseniz iade alirlar Devamı için tıklayın... Teşekkürler, Amazon.com.tr satıcısından alınanlar için de 30 günmüş iade süresi, tam satın aldığımda fark ettim o yazıları, içime kuşku düşmüştü.