Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 16,403
Bahane ariyordum çaktırma ksksksksk.Aceleci davranma bence driver güncellemesi gelir belki. O sırada da başka oyunlarla idare et![]()
Bahane ariyordum çaktırma ksksksksk.Aceleci davranma bence driver güncellemesi gelir belki. O sırada da başka oyunlarla idare et![]()
7800X3D'ye geçince senin Arctic ne olacak7800x3d alınca o sessizliği maalesef pek kalmayacak![]()
7800x3D aldım taktım ilk başlarda gayet sessizdi, birkaç saat CS 2 oynadım tam kapattığımda aşırı ses çıkmaya başladı masa sallandı falan ama işlemcide çok yük de binmemiş neden oldu bilmiyorum kapattım aradan bir kaç saat geçti açtığım anda tekrar oldu ama yazılımla biraz oynayıp kapat aç yaptım şimdi ısınmadan sessiz çalışıyor çok şükür. Yine de performansı ucu ucuna yetiyor denebilir, işlemci çok soğuk kalmıyor ortalama sıcaklıklar. Boşta 50 civarı, oyunda 60-707800x3d alınca o sessizliği maalesef pek kalmayacak![]()
masa sallandıysa sıkıntı7800x3D aldım taktım ilk başlarda gayet sessizdi, birkaç saat CS 2 oynadım tam kapattığımda aşırı ses çıkmaya başladı masa sallandı falan ama işlemcide çok yük de binmemiş neden oldu bilmiyorum kapattım aradan bir kaç saat geçti açtığım anda tekrar oldu ama yazılımla biraz oynayıp kapat aç yaptım şimdi ısınmadan sessiz çalışıyor çok şükür. Yine de performansı ucu ucuna yetiyor denebilir, işlemci çok soğuk kalmıyor ortalama sıcaklıklar. Boşta 50 civarı, oyunda 60-70
7800x3d alınca o sessizliği maalesef pek kalmayacak![]()
7800x3D aldım taktım ilk başlarda gayet sessizdi, birkaç saat CS 2 oynadım tam kapattığımda aşırı ses çıkmaya başladı masa sallandı falan ama işlemcide çok yük de binmemiş neden oldu bilmiyorum kapattım aradan bir kaç saat geçti açtığım anda tekrar oldu ama yazılımla biraz oynayıp kapat aç yaptım şimdi ısınmadan sessiz çalışıyor çok şükür. Yine de performansı ucu ucuna yetiyor denebilir, işlemci çok soğuk kalmıyor ortalama sıcaklıklar. Boşta 50 civarı, oyunda 60-70
Bir tane fan yalpaladığı için oluyormuş onu elimle durdurunca ses kalmıyor. Nasıl düzelticem bilmiyorummasa sallandıysa sıkıntıbeklenildiği gibi olmuş zaten sıcaklıklar ve ses
Düzelmez, fanı değiştireceksin.Bir tane fan yalpaladığı için oluyormuş onu elimle durdurunca ses kalmıyor. Nasıl düzelticem bilmiyorum
Fanın göbeği sürtünme var sonuçta. Bitfenix'in çoğu fanı ahım şahım kaliteli değil haliyle göbekte boşluk oluşmuşsa daha kendine gelemiyor.Yalpalama olayı nasıl oluyor iç tarafta acaba. Merkezde bir yer gevşek kalmıştır ondan oluyordur diye düşünüyorum, o zaman orayı bir şekilde sıkarsak düzelebilir
Biraz böyle kullanacağım zaten genelde o kadar hızlanmıyor. Çok dayanılmaz hale gelirse fan değişikliğine giderizFanın göbeği sürtünme var sonuçta. Bitfenix'in çoğu fanı ahım şahım kaliteli değil haliyle göbekte boşluk oluşmuşsa daha kendine gelemiyor.
Boşta bile 40 dereceden aşağı düşmüyor anlık peekler olursa 50-55 derece oyunlarda pbo olmasa da online oyunlar da 70-75 dereceden düşmeyecektir. LGA1954 sokete sahip intel işlemciler çıktığı gibi geçmeyi planlıyorum.7800x3d alınca o sessizliği maalesef pek kalmayacak![]()
kaca almistinBoşta bile 40 dereceden aşağı düşmüyor anlık peekler olursa 50-55 derece oyunlarda pbo olmasa da online oyunlar da 70-75 dereceden düşmeyecektir.
Neyi?kaca almistin