Önümüzdeki yaz hangi telefona geçmeliyim?

katılıyorum samsung ve iphone dışı boş bende s24 ultra vardı hiç beğenemedim çok eski telefondan geçtim ve android yine bildiğimiz android belkide artık androidden sıkılmıştım ve telefon çok kabaydı ve batarya aynı şekil ondada yetmiyordu
Şu an bende de 24 ultra var, acayip iyi, hızlı seri kamerası muazzam tabi kişiden kişiye değişir. Samsung acilen apple gibi pro model çıkarmalı. Kaba olmayan ama güçlü olan.

Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,
Şuanda S21 Fe kullanmaktayım okul bittikten sonra telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. İphone almayı planlıyorum. Sizce hangi modeli almalıyım?
HOCAM ALIYORSUN 150KYI ATIYORSUN KENARA
BİR WATCH
Bİ AİRPODS
BİDE 17 PRO MAX ÇEKİYORSUN KEYFİNE BAKIYORSUN

S26 serisi çıkınca ona geçebilirsin, eğer Exynos ile çıkarsa o zaman iPhone alırsın.

iphone kötü daha hala yapay zekada berbatlar 120hz'e yeni geçiyorlar ancak illa alacam diyorsan bütçen varsa al geç ama iphone için bütçe zorluyorsan ağır enayilik derim
Android her telefona koyuyor ama kullanılmıyor Kasıoyr

Android her telefona koyuyor ama kullanılmıyor Kasıoyr
İPhoneda trde o kadar satmasına rağmen 2. Sınıf insan muamelesi yapıyor bize o tarafdan bakarsak. Yurt dışına veriyor özellikleri yapay zekayı bize vermiyor. Birde bir ara verileri mi ne chat gpt ile mi paylaşacaktı bir furya dönmüştü orda.

Geri