Debloat için yabancı programlar kullanmabir çok konu gördüm hep yapılması gerekenler diye peki sizin asla yapmamalısın dediğiniz bir şey var mı yeni pc aldıkdan sonra
Driverları ne ile güncellemek lazımDebloat için yabancı programlar kullanma
Driverları windows update ile yada driver booster gibi saçma sapan programlarla yükleme
XMP/Expo açmayı unutma
Sıcaklıkları kontrol etmeyi unutma
PC çalışırken fanlara parmak sokma birde rami pc çalışıyorken sökme yeter![]()
Anakartın kendi marka modeline göre yine kendi sitesinde driverları oluyor, oradan indirip güncellenmeli.Driverları ne ile güncellemek lazım
Anakartın sitesinden driverlarını indirirsinDriverları ne ile güncellemek lazım
Selam hocam yine karşılaştıkAnakartın kendi marka modeline göre yine kendi sitesinde driverları oluyor, oradan indirip güncellenmeli.
Hayırlı akşamlar hocam, iyisinizdir umarım?Anakartın sitesinden driverlarını indirirsin
Ekran kartının sitesinden driverları indirirsin
Formata başlamadan interneti keser formatı atarsın önce driverları kurarsın sonra interneti verirsin olurda senin bulamadığın kuramadığın driver olursa windows onu indirip kurar zaten genelde chipseti indiriyor intellerde amdde de onuda elle kurabiliyorsun. Dersen ki ben güncel neyse onu indiricem Driver Navigator kullan sana driverın indirme linkini verir official link veriyor nvidia intel amd zart zurt işini görür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Selam hocam yine karşılaştık![]()
İyiyim şükür bugün bi TLOU açasım geldi 80C sabit görünce bir canımı sıktı ama hiç yoktan iyidir sistem boşta 45 yükte 60 aşırı yükte 80 dereceHayırlı akşamlar hocam, iyisinizdir umarım?![]()
3. parti saçma sapan driver kurma programları kullanma update gerekli güncellemeleri yapar anakartın msi ise site uğraşmana gerek yok onu indiri tüm driverları kuruyor ekran kartı içinde kendi resmi sayfasını kullanbir çok konu gördüm hep yapılması gerekenler diye peki sizin asla yapmamalısın dediğiniz bir şey var mı yeni pc aldıkdan sonra
Eski sürüm kurar windowsa güvenmeyin. Elle güncelleyin.3. parti saçma sapan driver kurma programları kullanma update gerekli güncellemeleri yapar anakartın msi ise site uğraşmana gerek yok onu indiri tüm driverları kuruyor ekran kartı içinde kendi resmi sayfasını kullan
İyi şükür hocam, rutin koşuşturmaca. Boşta uçmuyorsa problem yok.İyiyim şükür bugün bi TLOU açasım geldi 80C sabit görünce bir canımı sıktı ama hiç yoktan iyidir sistem boşta 45 yükte 60 aşırı yükte 80 dereceSizler nasılsınız?
İyi şükür hocam, rutin koşuşturmaca. Boşta uçmuyorsa problem yok.![]()
siteden son windows sürümü isoyu kullanıyorum onunla format atıyorum ve update ile güncelliyorum hiç bir sorun yaşamadım kendi bilgisayarımın ana kartı msi o yüzden msi centerda güncel olanı kuruyor sorun olmuyor msi yoksa da elle siteden kuruyorumEski sürüm kurar windowsa güvenmeyin. Elle güncelleyin.
İyi bakalım, sevindim sorun olmamasına.Alıntıyı görüntüle
İşlemciyi bi tık kıstım gayet tıkırında boşta hocamTLOUda uçmasını bekliyordum zaten sabit 80'i görünce rahatladım.