Depo ürünü 20metre 237tlye geliyor cidden çok iyiBu arada 20-25 metre ihtiyacı olanlar için de birim fiyat çok daha uygun ve güzel. Hatta depo ürünü çok güzel fiyatta. Şansımıza çekelim bir tane.
Depo ürünü 20metre 237tlye geliyor cidden çok iyiBu arada 20-25 metre ihtiyacı olanlar için de birim fiyat çok daha uygun ve güzel. Hatta depo ürünü çok güzel fiyatta. Şansımıza çekelim bir tane.
Aynen bir tane aldımDepo ürünü 20metre 237tlye geliyor cidden çok iyi
Almanya'yı destekler gibi olmuşuz tam gününde. Türkiye Basketbol takımımıza başarılarAynen bir tane aldım
Koaksiyel kabloda da 1-2 tane depo yakaladım Kablonet için çektim.
Sabah sabah Kabeldirekt seviyoruz diye 2'lik olduk
Alıntıyı görüntüle
Dış ortam yazardı o zaman. İç ortam kablo bunlar.Gümüş versiyon folyolu olan versiyonmuş. Bilginiz olsun ...
Bu arada kablo saf bakır mı?
İçeriği hakkında bilgisi olan var mı?
Dış ankastreden eve çeksem kablo iş görür mü? Yoksa yağmur, sıcak, rüzgar vs etkilenir bozulur mu?
Gri olanla mavi olanın farkı var mı metal başlık dışında ? Yukarda biri griye folyolu demiş de ne anlama geliyor bu iyi mi kötü müBu fiyatlara kaçırmayın derim
Gri olan folyolu, eğer kabloyu topraklayamazsanız. Anten vazifesi görüp çevredeki gürültülü frekansları toplayabiliyormuş... bu da stabil bağlantıyı kötü etkileyebiliyormuş diye duydum. Valla mn6 diye bi markanın ürününü aldım ben... 40 metreye 500 lira verdim.Gri olanla mavi olanın farkı var mı metal başlık dışında ? Yukarda biri griye folyolu demiş de ne anlama geliyor bu iyi mi kötü mü
Gri olanı sipariş vermiştim 5 metre ev kullanımı için sorun çıkartır mı iptal ediyim direktGri olan folyolu, eğer kabloyu topraklayamazsanız. Anten vazifesi görüp çevredeki gürültülü frekansları toplayabiliyormuş... bu da stabil bağlantıyı kötü etkileyebiliyormuş diye duydum. Valla mn6 diye bi markanın ürününü aldım ben... 40 metreye 500 lira verdim.
Yanlış bilgi verip, yanıltmak istemem. Ürünün satıcısı zaten Amazon. Sorun yaşarsanız en kötü iade edersinizGri olanı sipariş vermiştim 5 metre ev kullanımı için sorun çıkartır mı iptal ediyim direkt