🔥İndirim KabelDirekt –CAT6 Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu Çok ucuz fiyatlar İle🔥🔥

Depo ürünü 20metre 237tlye geliyor cidden çok iyi
Aynen bir tane aldım
Koaksiyel kabloda da 1-2 tane depo yakaladım Kablonet için çektim.

Sabah sabah Kabeldirekt seviyoruz diye 2'lik olduk :D

1757848442047.webp

Gümüş versiyon folyolu olan versiyonmuş. Bilginiz olsun ...

Bu arada kablo saf bakır mı?
İçeriği hakkında bilgisi olan var mı?
Dış ankastreden eve çeksem kablo iş görür mü? Yoksa yağmur, sıcak, rüzgar vs etkilenir bozulur mu?

Gümüş versiyon folyolu olan versiyonmuş. Bilginiz olsun ...

Bu arada kablo saf bakır mı?
İçeriği hakkında bilgisi olan var mı?
Dış ankastreden eve çeksem kablo iş görür mü? Yoksa yağmur, sıcak, rüzgar vs etkilenir bozulur mu?
Dış ortam yazardı o zaman. İç ortam kablo bunlar.

Bu fiyatlara kaçırmayın derim

Arkadaşlar konudan bağımsız gpon alt yapısı var 500mb kullanıyorum dün oda değişikliği yapıp modemi portmanto arkasından dışarı çıkarttım yeni bir kablo kullandım 500 aldığım hız max 94 veriyor kablo üstünde cat6 yazıyor bildiğim kadarıyla cat6 1000mbps ye kadar destek veriyor olması.Acaba kablonun cat6 yazıpda cat5 çıkma ihtimali var mı yada dandik marka olup da desteklemiyor olabilir mi yoksa odaya gelen ethernet çıkışında mı sıkıntı var gerçi diğer odada 500 alıyordum toki binası bilgisi olan var mı ?

Gri olanla mavi olanın farkı var mı metal başlık dışında ? Yukarda biri griye folyolu demiş de ne anlama geliyor bu iyi mi kötü mü
Gri olan folyolu, eğer kabloyu topraklayamazsanız. Anten vazifesi görüp çevredeki gürültülü frekansları toplayabiliyormuş... bu da stabil bağlantıyı kötü etkileyebiliyormuş diye duydum. Valla mn6 diye bi markanın ürününü aldım ben... 40 metreye 500 lira verdim.

Gri olan folyolu, eğer kabloyu topraklayamazsanız. Anten vazifesi görüp çevredeki gürültülü frekansları toplayabiliyormuş... bu da stabil bağlantıyı kötü etkileyebiliyormuş diye duydum. Valla mn6 diye bi markanın ürününü aldım ben... 40 metreye 500 lira verdim.
Gri olanı sipariş vermiştim 5 metre ev kullanımı için sorun çıkartır mı iptal ediyim direkt

30m boyutunu alsam al kattaki odadan üst kata matkap ile yüzeyi delip üstten versem kablo yetişir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,370
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri