Lian Li Strimer Wireless 16+12 2.609 TL

Konudaki üründen çıkmadığını buradaki herkesin bildiğini, asıl muhabbetin 24 pinliden kontrolcü çıkıp çıkmaması olduğunu hala anlayamamandan Allah’ın sana akıl fikir vermesi gerektiğini görüyoruz🙏
Aynen.
Konunun ilk mesajında üründen kontrolcü çıkmadığı ve bende 24 pin olduğunu (ondan kontrolcü çıktığı için aldığımı) belirttim ama siz haklısınız kesinlikle.

2 dakika ürün açıklamalarını okusanız görürdünüz zaten. Neyse, kime laf anlatıyorum

Aynen.
Konunun ilk mesajında üründen kontrolcü çıkmadığı ve bende 24 pin olduğunu (ondan kontrolcü çıktığı için aldığımı) belirttim ama siz haklısınız kesinlikle.

2 dakika ürün açıklamalarını okusanız görürdünüz zaten. Neyse, kime laf anlatıyorum
ztn satış anında kontrolcü yoksa ayrı alınması lazımdır çıkmıyor diye yazıyor :) 24pinde bu belirtmiyorsa vardır zaten millet okumuyor :)

Şu anda 16+8’den ucuz. Ben 2.500’e hiç kullanılmamışını sarı siteden alacaktım, adam 30 km civarı uzaklıktaydı, orta yolu bulalım alayım dedim yanaşmadı. 100 tl daha ver geleyim falan diyodu, almadım, şimdi bu denk gelince aldım
İyi ki beklemişim, 1.9'a 16+8 çektim mis.

çinden almakd aha mantıklı gibi ya güç kablosuna bişey sokunca tribe giriyom çindekiler güç kablosuna girmiyo kabloyu saklıyon arkasına.

Amd için mi oluyor 16+8ler
Yok öyle bir ayrım, Birinde 12 çizgi var diğerinde 8 çizgi var, ekran kartı için 24pin gibi geniş kablo gözüme kaba geliyordu o nedenle 16+8 istiyordum ben sadece.

Arkadaşlar konu Lian Li olunca sormak istedim. Türkiye piyasasında Lian Li ürünlerinin tedarikçisi neden az ? @İncehesap yetkili satıcı olarak görünmesine rağmen ürün çeşitliliği çok az özellikle LCD fanlar bitmiş ve stok güncellenmiyor. Sıvı soğutucu özelinde HydroShift II modeli getirilmemiş. Bir sorun mu var Lian Li tarafında satışını durduracaklar mı ? Bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar konu Lian Li olunca sormak istedim. Türkiye piyasasında Lian Li ürünlerinin tedarikçisi neden az ? @İncehesap yetkili satıcı olarak görünmesine rağmen ürün çeşitliliği çok az özellikle LCD fanlar bitmiş ve stok güncellenmiyor. Sıvı soğutucu özelinde HydroShift II modeli getirilmemiş. Bir sorun mu var Lian Li tarafında satışını durduracaklar mı ? Bilgisi olan var mı ?
Talep yok. Stoklar toplu yenileniyor.

16+12 için söyleyeyim, bana fazla kalın geldi ve hoşuma gitmedi. 24 pinle aynı kalınlıkta gözüküyor. 12vhpwr normalde ince bi kablo bu çok büyük, hoşuma gitmedi açıkcası.

Az önde aradım. 24 pin olan tamamen tükenmiş geç gelir diyor. Tamamen tedarikçi (lian li) ile ilgiliymiş. Yani incehesap istiyormuş ürünleri adamlar geç yolluyormuş

Geri