🔥İndirim Samsung S25 Edge 50.499₺!

4 ay nolcak hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 3900 mahdan fazlasını sığdıramazsın buna. Çok ince ve çok hafif. senin o 5000-6000 mah dediğin telefonlar en az 8-8.5mm. Bu telefon 5.8mm. 163 gram falandı hatta sanırım. O telefonlar ise 200+. Ha hızlı şarj ve kamerada evet katılıyorum. Bunun amacı kullanım kolaylığı incelik ve taşınabilirlik.
4 ay için bir sürü alternatif var yani. Ama yd olarak da bu telefon 25k ya dediği gibi düşerse tadından yenmez ama şuanki tr fiyatı ile net 16 pro alırdım

Honor 400 ihtiyaçlarımı karşılıyor. Kamera zaten hiç kullanmıyorum. Ekran gövde oranı 90 ve oled.
İşlemcisi sosyal medya için yeterli.
İnce ve güzel bir cihaz.

Honor x200ultrayi beğeniyorum.Bir ara kaemra kiti ile 55'e alacaktım. Ama para yok diye vazgeçtim.
En iyisini yapıyorsunuz hocam valla. Yetiyor mu tamam gerisine gerek yok. Millet gidiyor servet gömüyor 1 özelliğini kullanmıyor.

4 ay için bir sürü alternatif var yani. Ama yd olarak da bu telefon 25k ya dediği gibi düşerse tadından yenmez ama şuanki tr fiyatı ile net 16 pro alırdım
Yd ye girerersek çıkamayız hocam :D. x200 Ultralar geliyor orda. :)

S22 serisinden beri geliştirilmeyen ve neredeyse birebir aynı sensör boyutlarında olan kamera paketi

3900mah rezalet batarya

25W kablolu/15W kablosuz tarihi eser şarj teknolojisi

Kusura bakmayın da şu cihaza 50K verenin aklından şüphe ederim. S23 ultra kullanan ve aşırı memnun olan biri olarak yukarıdaki 3 rezalet madde geliştirilmediği sürece bir daha asla samsung cihaz almayacağım. Giriş seviyesi çinli cihazlar bile min 5000mah batarya yanına 70-80W hızlı şarj desteği verip üstüne bir de adaptörü kabloyu kutuya koyuyor. 50K ya 3900mah batarya ve 25W şarj nedir?

Ayrıca şunu da söyliyim istediğiniz optimizasyonu yapın, istediğiniz kadar kısın yine de one ui su gibi şarj yiyor, evet akıcı ve güzel bir arayüz ama bataryayı içiyor resmen. Ben 5000mah S23 ultra ile FH+, karanlık mod açık, oyun vs. yok sadece tüm gün mobil veri açık o halde bile günde 2 kere şarja takıyorum S25 edge kullanıcısı günde 3 kere şarj eder demedi demeyin üstüne 25W ı da hesaba katarsanız tam bir işkence...
Ben 3 yıldır s23 kullanıyorum. Şu anda 3 yıllık pille 6-7 saat ekran süresi ile günü çok rahat çıkarıyorum. Eğer telefonu çok kullanmazsan 4 saat ekran süresiyle falan 1.5 gün civarında gidiyor şarjı. Oyun oynamıyorum ama 3 yıllık cihazka ekran sürelerim bu şekilde.

Screenshot_20250915_221419_Device care.webp

Şöyle ss de paylaşayım da, sallamadığım belli olsun.

Son düzenleme:
En iyisini yapıyorsunuz hocam valla. Yetiyor mu tamam gerisine gerek yok. Millet gidiyor servet gömüyor 1 özelliğini kullanmıyor.

onlarda motor parçası gibi isim yapıyorlar anlayamıyorum :D

4 ay nolcak hocam?

Hocam 3900 mahdan fazlasını sığdıramazsın buna. Çok ince ve çok hafif. senin o 5000-6000 mah dediğin telefonlar en az 8-8.5mm. Bu telefon 5.8mm. 163 gram falandı hatta sanırım. O telefonlar ise 200+. Ha hızlı şarj ve kamerada evet katılıyorum. Bunun amacı kullanım kolaylığı incelik ve taşınabilirlik.
Tecno spark slim 5.9mm e 5160mah sığdırıyor ama samsung sığdıramıyor öyle mi hocam?

Valla o kamerayı bana versen bende kendime motor parçası gibi isim koyardım. :D
ben tasarımlarını sevmiyorum şahsen. Keza samsung da öyle s25 ultra alsan adam sana gelip a35 mü kullanıyorsun diye soruyor

Batarya yazıp durmayın beyler, böyle ince telefonda ne bekliyorsunuz. Azıcık rasyonel olun. İnce ve hafif isteyene bu telefon, bol bol mah isteye değil.

Ben 3 yıldır s23 kullanıyorum. Şu anda 3 yıllık pille 6-7 saat ekran süresi ile günü çok rahat çıkarıyorum. Eğer telefonu çok kullanmazsan 4 saat ekran süresiyle falan 1.5 gün civarında gidiyor şarjı. Oyun oynamıyorum ama 3 yıllık cihazka ekran sürelerim bu şekilde.

Alıntıyı görüntüle

Şöyle ss de paylaşayım da, sallamadığım belli olsun.
Herkesin kullanım şekli bir değil hocam. Attığınız görselde bile ''güç tasarrufu modu'' açık. Güç tasarrufu = CPU yu %70 e sınırlar, parlaklığı kısar, AOD kapatır, hareket pürüzsüzlüğü yani ekran hz oranını düşürür standart moda alır vs. vs.

Yani açıkçası kusura bakmayın ama ben one ui gibi bir cihazda 3900-4000mah batarya ile 6-7 saat ekran süresi alıyorum diyen kimseye inanmıyorum, alıyorsan da fotoğrafta görüldüğü gibi bin bir türlü ayar kısıp cihazı S10 a çevirdikten sonra anlamı yok.

Dışarı çık, günün 12-13 saati 4.5G aktif olsun, güneş altında otomatik full parlaklık, yer yer konumu aç, güç tasarrufu zaten saçmalık onu kapat ondan sonra 6-7 saat ekran süresi alabilirsen buyur gel ben sana yeni bir cihaz alıcam.

Tecno spark slim 5.9mm e 5160mah sığdırıyor ama samsung sığdıramıyor öyle mi hocam?
O örnek gösterdiğin telefonda yukarıya sıkıştırmışlar kameraları ordan yer almışlar bu cepte. İşlemci samsungda 5 kat daha güçlü işlemci var soğutmak için biraz daha alan lazım ve onunda kapladığı yer olcak. 5g yok yani çipi yok. Ordanda yer aldı bu 2 side cepte. Hadi wifi 5 var geçtim onu. Suya toza dayanıklılığıda yok. Kameraları one keza daha kötü. Kısaca 2 telefonda çok fazla özellik farkı var.Samsung çift hat ordanda yer gitti. Ki saymadığım birçok noktada samsung daha iyi. Tüm bunlardan ödün verip sırf 1260 mah için bunları feda ediceksen okey.

ben tasarımlarını sevmiyorum şahsen. Keza samsung da öyle s25 ultra alsan adam sana gelip a35 mü kullanıyorsun diye soruyor
Vivo x200 Ultrayı kast ettim hocam. Ona kimse a35 diyemez bence. En fazla uzay mekiği falan. Ha samsung tarafına diyorsanız azıcık bilen insan demez ama bilmeyen evet ço kder.

Herkesin kullanım şekli bir değil hocam. Attığınız görselde bile ''güç tasarrufu modu'' açık. Güç tasarrufu = CPU yu %70 e sınırlar, parlaklığı kısar, AOD kapatır, hareket pürüzsüzlüğü yani ekran hz oranını düşürür standart moda alır vs. vs.

Yani açıkçası kusura bakmayın ama ben one ui gibi bir cihazda 3900-4000mah batarya ile 6-7 saat ekran süresi alıyorum diyen kimseye inanmıyorum, alıyorsan da fotoğrafta görüldüğü gibi bin bir türlü ayar kısıp cihazı S10 a çevirdikten sonra anlamı yok.

Dışarı çık, günün 12-13 saati 4.5G aktif olsun, güneş altında otomatik full parlaklık, yer yer konumu aç, güç tasarrufu zaten saçmalık onu kapat ondan sonra 6-7 saat ekran süresi alabilirsen buyur gel ben sana yeni bir cihaz alıcam.
Hocam batarya kapasitesini atlıyorsunuz hep. Bunu alan adam onun için değil inceliği için alıyor. Ona bakarsanız tüm iphone serileri çöp sizin gözünüzde.

Benim için yeni cihaz ekstra bir şey katmalı artık.
İşte önce,katlanabilir veya x200u gibi kamera kitli falan olmalı.
Son 2 yılda s23u,pixel6p,nubia z60u,ip16pmx,magic V3 gibi cihazları denedim.
Tek şimdiye kadar kullanmadığım tek marka Xiaomi:D.
Hiç denk gelmedi kullanmak.

Geri