SchoField
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
Uzun süredir Türk Telekom altyapısından internet kullanıyorum. Aynı adreste yıllarca 50 Mbps hızında internet alıyordum, hiçbir sıkıntım yoktu. Fakat son 1 ayda işler bozuldu. Önce sürekli kopma ve upload sorunları başladı. Türk Telekom ekipleri geldi, hattımın 50 Mbps desteklemediğini port kutusuna uzak söyleyerek hızımı 35 Mbps’e düşürdüler. Ama ben 1 yıldır aynı tesisatla sorunsuz 50 Mbps kullanıyordum. 35 Mbps’e düşürülmesine rağmen upload hızım 1 Mbps’in üzerine çıkmadı. Sonra bu sorunlarım belki düzelir diye caydım ve turknete geçtim onda da aynı problem devam ediyor. Daha sonra tekrar ekipler geldi, bu kez uploadı 6-7 Mbps civarına çıkardılar fakat bu sefer de hızım 25 Mbps civarına düştü. Bende hızım düşük olduğu içim modemi resetledim. Resetlediğimde ise aynı değerlere geri düştü hatta hızım daha da düştü. Sonuç olarak hem hızım sınırlı, hem upload düşük. Bunu türknete belirttim şimdide bana evdeki tesisattan kaynaklı sorun olduğunu söylüyorlar. 20 gündür aşırı derecede rahatsızım sizce ne yapmalıyım kendimi bir türlü bunlara açıklayamıyorum.
Şu anki hat değerlerim ektedir.