Yardım Gigabyte RTX 3070 Gaming OC ısı değerleri normal mi?

zamanı gelmiş gibi hocam fanlar fullde çalışıyor bende 2.el 3070 aldım içi açılmamış 2 3 güne gelecek aorus master modeli sonucunu atarım
bende aldığımda bebek gibiydi 68-72 arası alıyordum maks :ROFLMAO: hayırlı olsun

Hocam sorması ayıp kaça aldınız?
10k hocam cüzdanım güvende ile aldım 10800e patladı biraz fazla oldu ama tepe model birde kozmetiği güzel model henüz ulaşmadı elime yarına kargoya verecek satıcı

Aynı seviyelere bakım sonrası düşer. Tavsiyem aliexpressten PTM9750 macun alıp onunla değiştirmeniz olur.
daha ucuz yollu bişi yokmu birde yurtdışı beklemiyim bakımını yapıp satıcam 5070 ti gecicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10k hocam cüzdanım güvende ile aldım 10800e patladı biraz fazla oldu ama tepe model birde kozmetiği güzel model henüz ulaşmadı elime yarına kargoya verecek satıcı
bi ara o model cok sattı stok eritme yaptılar hatırlıyorum yakışıklı ekran kartı

konudan alakasız benim ekran kartı kaça gider sizce bakımınıda yapsam ?

Aç içini güzelce termal bakım yap termal padlere bak kurumuşsa onları da yenile en az 8 derece fark eder
hocam muhtemelen kup kurudur :LOL:

daha ucuz yollu bişi yokmu birde yurtdışı beklemiyim bakımını yapıp satıcam 5070 ti gecicem

bi ara o model cok sattı stok eritme yaptılar hatırlıyorum yakışıklı ekran kartı
O zaman MX6 kullan ya da satarken 300 lira kır fiyattan. Yoksa sürdüğün macun 1 ay sonra üzerinde kalmayacak.

Alıntıyı görüntüle

Bakım vakti geldi sanırım

22.05.2024 de garantisi bitti
Aç içini güzelce termal bakım yap termal padlere bak kurumuşsa onları da yenile en az 8 derece fark eded
konudan alakasız benim ekran kartı kaça gider sizce bakımınıda yapsam ?

hocam muhtemelen kup kurudur :LOL:
8 ila 10 arası ilanlar ikinci el piyasası modeline göre kutus vs var mı?

Alıntıyı görüntüle

Bakım vakti geldi sanırım

22.05.2024 de garantisi bitti
Aç içini güzelce termal bakım yap termal padlere bak kurumuşsa onları da yenile en az 8 derece fark eded
neden kalmıyor farkı ne
mx6 yerine Thermal Grizzly Kryonaut kullan daha iyi bence testini yapan kanal var uzun kullanımda Thermal Grizzly Kryonaut öne geciyor

mx6 yerine Thermal Grizzly Kryonaut kullan daha iyi bence testini yapan kanal var uzun kullanımda Thermal Grizzly Kryonaut öne geciyor
kutu vs hepsi duruyo teşekkürler

neden kalmıyor farkı ne
Çok hızlı pump-out yapıyor. PTM türü macun olması lazım.

Alakası yok hemen hemen aynı macun.

Çok hızlı pump-out yapıyor. PTM türü macun olması lazım.

Alakası yok hemen hemen aynı macun.
Alakası yok demişsiniz ama ben çıkan sonuca göre konuştum 5 saatin üzerinde kullanıldığında benim söyledigim marka birtık daha öne geçiyor olanı söyledim saygılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,499
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri