TÜRK Olmayanlara Özel İnternet Tarifesi? !! (SUPER ONLINE)

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
296
Az önce gördüm, görünce şaşırdım.
2 kez kontrol ettim... Emin olmak istedim.
Evet, ilgili internet tarifesini sadece "TÜRK" Olmayan kişilere özel yapmışlar...
(500gb kotalı)

Düşünceniz nedir?

Screenshot_20250917_143038_Samsung Internet(1).webp

Screenshot_20250917_143011_Samsung Internet(1).webp

(Lütfen konuda tartışma çıkartmayalım, Düşüncelerimizi yazarken hakaret veya suç teşkil edebilecek şeyleri yazmayalım. Adı geçen firmayı yasal anlamda zor bırakacak şeyler yazmayalım.)

Son düzenleme:
Avrupadaki gibi bize ırkçılık yapıyorlar diye dava açalım sonra bize ceza kessinler :D

Az önce gördim, görünce şaşırdım.
Evet, ilgili internet tarifesini sadece "TÜRK" Olmayan kişilere özel yapmışlar...
(500gb kotalı)

Düşünceniz nedir?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

(Lütfen konuda tartışma çıkartmayalım, Düşüncelerimizi yazarken hakaret veya suç teşkil edebilecek şeyleri yazmayalım. Adı geçen firmayı yasal anlamda zor bırakacak şeyler yazmayalım.)

Avrupalı bizim hat fiyatlarımızdan 24 ay taahhüt ile iPhone 16 Pro Max'i bedavaya alabileceğini bildiğinden b*k gibi hizmetlere rağmen kazık fiyat çeken yersiz ve milsiz operatörlerimizden hizmet almayacağı için onlara fiyatları çekebildikleri kadar aşağı çekiyorlar daha geçen arkadaşa 10 euroya sınırsız internet ayarladık mobilde, seneye bende geçeceğim bir sıkıntı çıkmazsa

Az önce gördim, görünce şaşırdım.
(500gb kotalı)

Düşünceniz nedir?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Abartılacak bir şey yok yabancılar geçici geldikleri için istedikleri zaman iptal edebilecekleri taahhütsüz tarife yapmışlar koşulları zaten bize verdikleri tarifelerden kötü.

Böyle bir şey eleştirilecekte Türk Telekom “Ahlan Tarifesi” adı altında yıllarca bizim kullandıklarımızdan çok daha ucuza telefon tarifesi verdi. Kime verdiği tarifenin adında gizli zaten detaya girmiyorum.

Avrupalı bizim hat fiyatlarımızdan 24 ay taahhüt ile iPhone 16 Pro Max'i bedavaya alabileceğini bildiğinden b*k gibi hizmetlere rağmen kazık fiyat çeken yersiz ve milsiz operatörlerimizden hizmet almayacağı için onlara fiyatları çekebildikleri kadar aşağı çekiyorlar daha geçen arkadaşa 10 euroya sınırsız internet ayarladık mobilde, seneye bende geçeceğim bir sıkıntı çıkmazsa

Ancak şöyle bir durum var hedef gösterilmesi gereken tarifeler bunlar değil;

Tonlarca özlülük hakkı ve absürt maaşlarla sıfır efor ile çalışan hatta çoğunluğu çalışmayan ve buna rağmen hayatı bedava yaşayan milletvekillerine verilen tarifeler

1758110787055.webp
1758110799240.webp

Adı Türk olupta kazık yemediğimiz maalesef firma yok bende daha önce gördüm yabancılara özel tarifeler bize bedava geliyor. Türk telekomda da var.
Arayıp biz zaten tam Türk değiliz boşnak gürcü laz yörük manav ne bileyim dede tarafı macır yada arnavut falan desek belki yerler..

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Adı Türk olupta kazık yemediğimiz maalesef firma yok bende daha önce gördüm yabancılara özel tarifeler bize bedava geliyor. Türk telekomda da var.
Arayıp biz zaten tam Türk değiliz boşnak gürcü laz yörük manav ne bileyim dede tarafı macır yada arnavut falan desek belki yerler..
:kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri