Asus'dan anakart, ekran kartı alınır ama çevre birimi alınmaz. Pahalı ürünlerinde de özellik olarak Çinli alternatiflerine göre gerideler. Sorun yaşamayan arkadaş da bunu görünce savunmaya geçecektir. Genelde anlamadığım müşterilerin ben sorun yaşamadım deyip marka savunması garibime gidiyor. Yaşamadın olabilir yani, bu Asus'un muazzam olduğunu göstermiyor. Kişisel algılamasın ama genel bir serzeniş bu. Asus ne olursa olsun bence çevre birimlerinde tercih edilmemeli. Kendileri de bu konuya çok kafa yormuyorlar. Batılı firmalardan SS dışında bence tercih edilecek bir firma yok.
Bunun dışında Wraith klavyesi alınabilir. Manyetik switchlerde, çift basma sorunu yaşaman daha zor. Pinli mekanik klavyeler kirlenme, üretim sırasında falan sorun yaşayabiliyor.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Yedek switchlerini de satıyorlar. Bir sorun yaşarsan ulaşma imkanın da daha rahat.
Klavye Bileşenleri ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
wraithesports.com
Onun dışında yüksek fiyatlı ürünleri denemedim. Şu an şu klavyeyi kullanıyorum ve memnunum. Sadece yazın kasanın yan camı kapalıyken ısınma kaynaklı hem sistem hem klavyede sorun yaşadım. Tabii sorun klavye değil sistemin ısınmasından oluyordu. Anakart VRMleri ısındığından saçmalıyordu. Yan camı açınca düzeldi.
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçin
shop.connectgame.com.tr
Önceden Havit KB904L kullandım ortalama 1 ay kadar. Çok sesli olduğundan ve bu ürün indirimde diye buna geçtim. HAlen indirimde, mesela şeffaf olanı varsayılan fiyatı ₺5000 döndü. TAbii ₺5000 eder mi tartışılır. Neyse Havit'in de çift basma sorunu yoktu ama malzemesi kötü ve sesliydi. Bu Dareu ona göre sessiz ve malzeme kalitesi de daha iyi.