Yardım Üniversite İçin Hangi Pc'yi Almalıyım?

Reaksiyon skoru
33
Bütçe
26000
Kardeşime ders çalışması ve Python kullanması için bir PC almam gerek. Moleküler biyoloji ve genetik okuyor. Alacapım Pc'nin hafif olması, yeterli güce sahip olması ve f/o olması gerek. Aşağıdaki 2 PC arasında kaldım fakat Lenovo IdeaPad hakkında bilgi sahibi değilim. Bir de işlemcilerin hangisi yeterli olur emin olamadım.

Pc1 ve Pc2 arasında kaldım. Aradaki fark işlemciler. i5 yeterli olursa boşuna fazla para vermek istemiyorum. Tabi bir de Lenovo'nun bu modeli iyi mi bilmiyorum. Her türlü öneri ve yardıma açığım arkadaşlar.

Kardeşime ders çalışması ve Python kullanması için bir PC almam gerek. Moleküler biyoloji ve genetik okuyor. Alacapım Pc'nin hafif olması, yeterli güce sahip olması ve f/o olması gerek. Aşağıdaki 2 PC arasında kaldım fakat Lenovo IdeaPad hakkında bilgi sahibi değilim. Bir de işlemcilerin hangisi yeterli olur emin olamadım.

Pc1 ve Pc2 arasında kaldım. Aradaki fark işlemciler. i5 yeterli olursa boşuna fazla para vermek istemiyorum. Tabi bir de Lenovo'nun bu modeli iyi mi bilmiyorum. Her türlü öneri ve yardıma açığım arkadaşlar.
Biraz daha çıkıp Macbook Air M2 alinabilir

ikisini de boşver snapdragone elite x işelmcili bi laptop bak okulda falan batarya derdi olmasın

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD yükseltilebilir

ikisini de boşver snapdragone elite x işelmcili bi laptop bak okulda falan batarya derdi olmasın
Hiç görmedim hangi model var ki

SSD yükseltilebilir
İnceleyeyim bi

@•|Gusion attığım PC ler nasıl i5 16" olan yeterli göründü de IdeaPad malzeme kalitesi soğutması nasıl bilmiyorum.

İnceleyeyim bi
Attığım laptop kardeşinin işini görür ekran kartlı model olarak bunada bakabilirsin.

İnceleyeyim bi
hocam bütçenize de uygun önerebilirim bataryası macbooklar gibi uzun süreler gider uyumlu olduğu programlarda da m2 işlemci performansı veriyo. uyumluluk olmayan programlarda çalışıyo ve tam uyumluluk gün geçtikçe artıyo.
bütçenizin üstünde ama hem ekranı oled hem de işelmcisi daha güçlü. eğer çıkabiliyosanız kesinlikle buna da bakın derim ama diğeri de çok fp ürünü

Bu attıkarını yeni gördüm araştırayım bir
her deliğe bakmak lazım hocam birden bi yerden uygun ilan çıkıyo ama bu vatanda attığımdan daha uygunu olacağını sanmıyorum

Okula sürekli laptop götürmeyecekse, boş yatırım ( ! ). Kasa toplayın, çok daha mantıklı.
Sürekli götürecekse, hp victus ( kullanım çok önemli !! ), gamegaraj laptoplarını öneririm. Forumda %90 hp victus önerilmez, kronik sorunları var fakat kullanıma bağlı ortaya çıkıyor ( kendi araştırmalarıma göre ). Ben kullanıyorum, kronik sorun yaşamadım. Kuzenim kullanıyor, yaşadı. Garantiden tamir edildi ( saçma bir şekilde )

Geri