Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,347
Digital ekran olması dikkati mi çekti. 200 TL daha fiyatı düşürmüşler.
Kasa konusu mu ?son videodan sonra bu markayı hiç gözüm tutmuyor, ekmek yok maalesef bunlara.
Ona dikkat etmedim6 taksite 260tl vade aldığını söylüyor garanti içingaranti kartı ve ihtiyacı olan varsa kaçırmasın
Vade farksız 3 taksit yine garanti kart için.6 taksite 260tl vade aldığını söylüyor garanti içingaranti kartı ve ihtiyacı olan varsa kaçırmasın
segotep boykot ürünüdür artık benim için.Ona dikkat etmedim![]()
son videodan sonra bu markayı hiç gözüm tutmuyor, ekmek yok maalesef bunlara.
Bunun Segotep ile alakası yok. Bu konuya bak:segotep boykot ürünüdür artık benim için.
katılıyorum. cevap çok saçma olmuş. stok bittiği için zaten önceden de olan yüksek fiyat, akakçede ilk sıraya geçince hemen fiyat arttı diye düşünmüş.Bunun Segotep ile alakası yok. Bu konuya bak:
Abdullah bey saçma bir cevap ile konuyu kilitledi.Abdullah abi Segotep kasa ve soğutucu incelemesi yapacağını ama bu incelemeden önce fiyatların çok zamlandığını söylüyor ve bunun için özel video yapıyor.
İşin aslı şöyle:
Bu kasanın stoğu bitmiş. Resmi satıcı olan Vizyon Bilgisayar ve İncehesap'ta satılmıyor. Şu anda tek satan satıcı Neler Yeni satıcısı ama o da önceden rastgele fiyatlandırma yapmış ve kasanın stoğu bitince Akakçe'de fiyat bu şekilde gözükmüş. Yani bunun zam vb. ile alakası yok. KTC H25T7 monitörde de benzer mevzu olmuştu...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 3
- Forum: Kasa-PSU