mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 560
Çoklu hesap kullanımından dolayı ceza mı yiyoruz? Bu hesaba girmiyorum hiç. 
bende neden ceza yediğini araştırıyordum deminden beri hahahaÇoklu hesap kullanımından dolayı ceza mı yiyoruz? Bu hesaba girmiyorum hiç.![]()
Bir tane hesap var bu buna da 1 haftadır girmiyorum niye ceza yedim ki anlamadım.forumda bir insan çoklu hesap açıp kendi kendine mi konuşuyor napıyor![]()
Buna hiç girmiyorum 1 haftadır çok saçmabende neden ceza yediğini araştırıyordum deminden beri hahaha
Tüh benim yüzünden ban yedin de mi NSKNDASKNÇoklu hesap kullanımından dolayı ceza mı yiyoruz? Bu hesaba girmiyorum hiç.![]()
Teşekkürlerr.İyi günlerde kullan fiberi
fiber geldi adam ( kız) ? ban yedi tüh yazık oldu çok üzüldümÇok kötü bir yerde oturmamıza rağmen şansımızı deneyip müdürlüğe gittik (Öncesinde defalarca aradık aylarca) ve fiber başvurusunda bulunduk. Başvuru yapın ve 2-3 ay içerisinde fiber internete kavuşabilirsiniz, dediler. 10 mbpsden kurtulduk sonunda. Üşenmeyin, gelmez demeyin, bize geldiyse size de gelir. Mutluluktan ağlamak.![]()
Bütün forumlarda böyle maalesefçoklu hesap kullanımı suçumu? çok saçmaymış kim koyduysa onun kafasıdan istiyorum bende![]()
sebebi nedir acaba, bütün forumlarda böyleyse doğrudur vardır bi amacı.Bütün forumlarda böyle maalesef![]()
İnanın bilmiyorumsebebi nedir acaba, bütün forumlarda böyleyse doğrudur vardır bi amacı.