2K ips Monitör Önerisi

kullanmayı da bılmek gerekır. önermeyebılırsın ama kötü bir monitör degıl. dp ile baglarsın g-sync ve freesync uyumlu. ıps olması fıyat performansa ıtıyor.
Sizdeki VA olan degil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu sahibine şunları öneriyorum.

Bütçe çıkarsa da bu

Sizdeki VA olan degil mi?

Konu sahibine şunları öneriyorum.

Bütçe çıkarsa da bu

Asus TUF Gaming VG27AQML1A düşünüyordum bende tam olarak onu alıcaktım akşama incehesapta belki indirime girer bugun cuma olduğundan.

@Tayfunns hocam yine önersin size banada o önermişti şuan kullanıyorum temmuz başında aldım baya memnunum
Asus Tuf Gaming ml1a mı kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Asus TUF Gaming VG27AQML1A düşünüyordum bende tam olarak onu alıcaktım akşama incehesapta belki indirime girer bugun cuma olduğundan.

Asus Tuf Gaming ml1a mı kullanıyorsunuz?
Evet

Ml1a yı sanırım ben de alacağım hocam nereden aldınız acaba önerebileceğiniz bir yer var mı
Benim aldığımda incehesaptan aldım ml1a ve lg ultragear benim aldığım zaman en iyileriydi ikisinden birini alabilirsin

Benim aldığımda incehesaptan aldım ml1a ve lg ultragear benim aldığım zaman en iyileriydi ikisinden birini alabilirsin
Teşekkür ederim hocam benim karar veremediğim nokta ml1a mı yoksa odyssey g65b mi alsam bilemedim uzun zamandır va panel monitör kullandım renk konusunda bir türlü ayar tutturamamıştım monitörüm de g65b ye de o konuda iyi diyorlar aslında ama

bende gaming gecesini bekledim indirim gelmedi normal alıcam bende.
Ben de onu beklemiştim hocam gelse güzel olurdu

Geri