İos 26 yükledim pil kötüleşti

Faruköse

80+
Reaksiyon skoru
15
Normalde ortalama saat 8-9 gibi bazen 7 oluyor 100’ken çıkarıyorum şarjdan. ios 18.2 yüklüyken akşam yatana kadar şarj kaliyodu kullanima bağlı olarak, 7:30 8 saat süre veriyordu şimdi 4:30 saat bakmışım kalan şarj 31. bugün telefona çok az bakmama rağmen şarj baya hızlı gidiyo farkettiriyor normal mi? yoksa düzelir mi? apple demişki düzelir. bazı kullanıcılar bir kaç gün sonra bende düzeldi. Düzelmedi diyende var. Bu arada 2 gün önce yükledim.

Normalde ortalama saat 8-9 gibi bazen 7 oluyor 100’ken çıkarıyorum şarjdan. ios 18.2 yüklüyken akşam yatana kadar şarj kaliyodu kullanima bağlı olarak, 7:30 8 saat süre veriyordu şimdi 4:30 saat bakmışım kalan şarj 31. bugün telefona çok az bakmama rağmen şarj baya hızlı gidiyo farkettiriyor normal mi? yoksa düzelir mi? apple demişki düzelir. bazı kullanıcılar bir kaç gün sonra bende düzeldi. Düzelmedi diyende var. Bu arada 2 gün önce yükledim.
Applenin her sürümünün ilk versiyonları sorunlu oluyor sabretmek lazım.

Düzelmez, ayarlardan birkaç şeyi kapatman lazım. Saçma ***** windows vista animasyonu yüzünden işlemciye fazla yükleniyor sistem. Sırf bu yüzden sequoiada kalacağım, m4 max bile can çekişiyor.

Düzelmez, ayarlardan birkaç şeyi kapatman lazım. Saçma ***** windows vista animasyonu yüzünden işlemciye fazla yükleniyor sistem. Sırf bu yüzden sequoiada kalacağım, m4 max bile can çekişiyor.
Yavaş yavaş alışıyor gibi ama dün daha kötüydü telefon 16 pro kullanıyorum ona rağmen baya kötüydü bugün biraz daha mâkul oldu 1 haftaya bir şey kalmaz gibi ama önemli olan ilk çıktığında olmaması :/

İos 26 daha geliştiriliyor böyle dertlerin varsa güncellemeyeceksin. En mantıklısı 18.7 ye dönüp 1 yıl beklemek.

İos 26 daha geliştiriliyor böyle dertlerin varsa güncellemeyeceksin. En mantıklısı 18.7 ye dönüp 1 yıl beklemek.
Hocam dönmek sağlıklı mı telefon için peki? 1 hafta boyunca test ederim kötü ilerlerse dönerim yapcak bir şey yok

Bir yerde görmüştüm IOS 26 genel olarak bazılarında pil ısınmasına hızlı bitmesine vs yol açmış geri dönmeniz daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yavaş yavaş alışıyor gibi ama dün daha kötüydü telefon 16 pro kullanıyorum ona rağmen baya kötüydü bugün biraz daha mâkul oldu 1 haftaya bir şey kalmaz gibi ama önemli olan ilk çıktığında olmaması :/
arkadaşımda 13 var onda gayet rahat bir sorun yaşamadı henüz

Bir yerde görmüştüm IOS 26 genel olarak bazılarında pil ısınmasına hızlı bitmesine vs yol açmış geri dönmeniz daha iyi olur

arkadaşımda 13 var onda gayet rahat bir sorun yaşamadı henüz
Ben mi abarttim acaba ya 5 saat baktım bugün 2 saat’de kapalı ekranda bildirim falan kalan şarjım 21

Ben mi abarttim acaba ya 5 saat baktım bugün 2 saat’de kapalı ekranda bildirim falan kalan şarjım 21
Yarın detaylı kontrol edeceğim

şarjı kötü etkiliyomus onunla ilgili bi acıklama yaptılar en kısa sürede düzelteceğiz falan diye

Hocam bende 13 var ben de yeni yükledim hiçbir sorun yaşamıyorum aksine performans olarak (çok çok az da olsa) iyileşme var. Lakin yabancı bi forumda şuna rastladım ios 26 ilk yükledikten sonra optimizasyon eski sistemin tamamen silinmesi kısaca telefonun alışması için bir miktar zaman gerekiyor bu bazı telefonlarda kullanıma bağlı olarak 1 haftayı bulabiliyor yazıyordu. Yani ben bunu okuduktan sonra telefonu gece wifi açık şekilde şarja bıraktım ios 26 yükledikten sonra 10 - 12 saat kadar ellemedim telefonu elime aldığımda sıkıntısız çalışıyordu. 1 Hafta kadar sabretmenizi tavsiye ederim. Birde bazı telefonlarda tamamen kapatıp tekrar açınca bu sorunlar düzelebiliyormuş.

Geri