Çözüldü✓ 85.000 TL'ye PC toplama önerisi

zaten onları önceden aldım merak etme dandik şeyler değiller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet haklısınız baya pahalı bir sistem ama olsun görünüşü çok hoşuma gitti parçalarda uyumluluk sorunu vs yada darboğaz yoksa sıkıntı yok benim için yorumunuz için teşekkürler
knk illa nvidia alıcaksan iyi dizmişssin aynı ekran kartı diğer markaların performanslarına bak daha ucuza yada aynı fiyata daha iyi performans veren varsa onu al sıvı soğutucunu çok beğendim bu arada güzel dizmişsin

33000+9900+6000+1900+6500
+21500+5500 = 84300 tl

Beyaz sistemden , nvidiadan vazgeçebilirsen büyük bir upgrade yapabilirsin. Kasa,ram,hava sogutmada rgb var.
evet bu sistem daha iyi olmuş ama dediğim gibi beyaz dan pek vaz geçmek istemiyorum

knk illa nvidia alıcaksan iyi dizmişssin aynı ekran kartı diğer markaların performanslarına bak daha ucuza yada aynı fiyata daha iyi performans veren varsa onu al sıvı soğutucunu çok beğendim bu arada güzel dizmişsin
çok da güzel dizdim denemez herkes pahalı diyor :D ama aslında doğru söylüyolar sırf görünüş için de performans dan vaz geçiyorum ama zaten şu anda kullandığım sistem de bana yetiyo ama upgrade yapmak istedim

PSU ile ekran kartı uyumsuz. PSU'nun değiştirilmesi lazım.
tam olarak nasıl bir uyumsuzluk var peki?

evet bu sistem daha iyi olmuş ama dediğim gibi beyaz dan pek vaz geçmek istemiyorum

çok da güzel dizdim denemez herkes pahalı diyor :D ama aslında doğru söylüyolar sırf görünüş için de performans dan vaz geçiyorum ama zaten şu anda kullandığım sistem de bana yetiyo ama upgrade yapmak istedim

Pin sayısı yetersiz PSU'daki.

BEyaz 5070 e 38 e veeiyorsun ama 3k fazlaaina 5070 ti lar basliyor ondan diyoruz

Ekran kartında 3 tane PCI-E 8 pin girişi var. PSU'da sadece 2 tane var. Ki o 2.si de tek kablo üzerinden daisy chain ile bağlı. Yani çoklayıcı alınsa bile kullanılmaz.
kanka peki ne önerebilirsin

Ekran kartında 3 tane PCI-E 8 pin girişi var. PSU'da sadece 2 tane var. Ki o 2.si de tek kablo üzerinden daisy chain ile bağlı. Yani çoklayıcı alınsa bile kullanılmaz.
hocam emin misiniz yapay zeka felan olur diyo

kanka peki ne önerebilirsin

hocam emin misiniz yapay zeka felan olur diyo
Senin topladığın sistemde olur zaten. @SerkanK. 'nın sistemi uyumsuz.

Ne önerirsin kasa +psu lu olan?

En ucuz bu var sanırım ama ekran kartı sıkıntı. 305MM desteği var.

pardon bana dediniz zannettim hocam ayriyetten son olarak bu bilgisayarda herhangibir drop vs yaşarmıyım bi sıkıntı çıkarmı

pardon bana dediniz zannettim hocam ayriyetten son olarak bu bilgisayarda herhangibir drop vs yaşarmıyım bi sıkıntı çıkarmı
Topladigim sistemde olmadi islemciyi 9800x3d den 7800x3d indirip kasa ve psuyu ayrı satın almak mantıklı olur o zaman . Ssd yide 1 tb a indirip kalan parayla 360 mm sivi sogutma alinabilir.

Ayrica gunumuz sistemlerine uyun kasa+psu konbinasyonunun olmamasida ayrı sacmalik.

yusuf7878

hocam ayriyetten son olarak bu bilgisayarda herhangibir drop vs yaşarmıyım bi sıkıntı çıkarmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,101
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri