Ben olsam görünüş için ryuo 4'ü seçerdim.SIVI SOĞUTUCU OLARAK ÜSTTEKİ SİSTEME ALTTAKİLERDEN HANGİSİ YAKIŞIR ?
![]()
Lian Li Galahad II Trinity AIO G89.GA2T36B.00 360mm ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Galahad II Trinity AIO G89.GA2T36B.00 360mm ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Galahad II Trinity AIO G89.GA2T36B.00 360mm ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ryujin'e göre daha iyi duruyor evet. Fakat hiç o bütçelere çıkmayıp lianli olanı mı alsam diyorum. Ama LCD olayını da çok merak ediyorum. Karar veremedim bir türlüBen olsam görünüş için ryuo 4'ü seçerdim.
Bana göre o sisteme o yakışır hocam. Ekranın çok bir olayı olmasada kasaya hava katıyor.Ryujin'e göre daha iyi duruyor evet. Fakat hiç o bütçelere çıkmayıp lianli olanı mı alsam diyorum. Ama LCD olayını da çok merak ediyorum. Karar veremedim bir türlü
Okeydir onu seçiyorum o halde. Bütçeyi biraz gevşetecem artık yapacak bir şey yok. Sistemin diğer geriye kalan parçaları nasıl peki ? Özellikle ram hakkında fikrinizi merak ediyorum. 32 gb seçtim. 64 almaya gerek var mı sizceBana göre o sisteme o yakışır hocam. Ekranın çok bir olayı olmasada kasaya hava katıyor.
Render gibi işler yapılmayacaksa 64 abartı olur. 32 yeter.Okeydir onu seçiyorum o halde. Bütçeyi biraz gevşetecem artık yapacak bir şey yok. Sistemin diğer geriye kalan parçaları nasıl peki ? Özellikle ram hakkında fikrinizi merak ediyorum. 32 gb seçtim. 64 almaya gerek var mı sizce
hocam anakarttan düşmenizi tavsiye ederim 850 modeline göre çok fazla ki ihtiyacınız var mı onu da düşünün derim 18e kadar çıkacaksanız kesinlikle x870 alınmalıEkran kartı , ssd ve sıvı soğutucu var elimde. Alttaki parçaları sipariş geçecem. İyi mi sistem sizce ?
X870 olarak öneriniz var mı ? MSİ x870 tomahawk alacaktım normalde fakat kronik sorunlu dediler kesinlikle alma dediler vazgeçtim. Gigabyte x870 aorus elite alayim dedim sonra , onu da düzgün bir satıcı satmıyor. Siz ne önerirsiniz ?hocam anakarttan düşmenizi tavsiye ederim 850 modeline göre çok fazla ki ihtiyacınız var mı onu da düşünün derim 18e kadar çıkacaksanız kesinlikle x870 alınmalı
hocam asrock değerlendirdiniz miX870 olarak öneriniz var mı ? MSİ x870 tomahawk alacaktım normalde fakat kronik sorunlu dediler kesinlikle alma dediler vazgeçtim. Gigabyte x870 aorus elite alayim dedim sonra , onu da düzgün bir satıcı satmıyor. Siz ne önerirsiniz ?
Asrock AM5 için sıkıntılıymış. İşlemcileri yakmış zamanında.hocam asrock değerlendirdiniz mi
gerçi doğru o haberlerden sonra düzeltildi düzeltildi denilse de ben bir tereddüt ederdimAsrock AM5 için sıkıntılıymış. İşlemcileri yakmış zamanında.
O halde rog b850E çekecem gibi duruyor. Diğer parçalar nasıl bu arada ?gerçi doğru o haberlerden sonra düzeltildi düzeltildi denilse de ben bir tereddüt ederdim