❌İndirim Bitti! 2199₺ - WD Blue 1TB SSD 5000MB/sn

tasınabilir ssd yapılabilir alınır

Biliyorum ama hız açısından sorunum yok sadece yer lazım. Sata ssdler keşke daha ucuz olsa düşünmeden takardım. Veri kaybından çekiniyorum daha önce yaşadım ve geri ulaşamadım bazı şeylere.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100% her şeyi klonluyor mu? Birebir aynısı oluyorsa mantıklıymış.
Evet ben 4 5 kez kullandım sorun yaşamadım

depolama için promosyonla 2049tl aldım 100tl de banka puan gelecek 1950tl 3 taksit fena durmuyor.

Stok bitti

Kioxia Exceria Pro bekliyorum ciddi bir indirime girsede alsak.

bazı yorumlarda kullanılmış iade ürün yolluyorlar demiş gelince kontrol edicem. Amazon bazen bunu yapıyor iade ürünleri ucuzdan millete kakalıyorlar umarım öyle olmaz

alanlara hayırlı olsun fakat dram olmadıgı icin mantıklı gelmedi fırsat değil ederi bu

bazı yorumlarda kullanılmış iade ürün yolluyorlar demiş gelince kontrol edicem. Amazon bazen bunu yapıyor iade ürünleri ucuzdan millete kakalıyorlar umarım öyle olmaz
satıcısı amazon olduğuna emin misiniz, amazonda satıcı ayrı, gönderici amazon oluyor. iade, outlet ürünleri amazon 2.el kategorisinde belirterek satış yapıyor.

Bütceniz varsa exceria bakın dram farkı baya oluyor

Stok bitti

Kioxia Exceria Pro bekliyorum ciddi bir indirime girsede alsak.
intros elinde stok kalmadı, ucuza alma işi bitti, daha da o gelmez. yurtdışında ssd ücreticileri ve tedarikçilerine zam yapılıyor. Türkiye de etkileniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,429
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri