15 dk olsa tamam derim ama dakika 3 bu sıcaklıklara fırladı sonra artış biraz duruldu ama yükselmeye devam edeceğini anladım durdurdum testi, bakalım kart ne zaman alındı bilmiyorum ama içi hiç açılmamış şimdi garibime giden şu millet fabrikasyon macunlar 4-5 yıl gidiyor diyorlar bu kartda çıkalı zaten aşağı yukarı öyle oldu acaba mining yapılmış mıdır diyecemde bu kartda mining için değmez.Hotspot 110 dereceye kadar normal
Gpu sıcaklığı ise genel olarak normal. Ha hotspot düşük mü? Oda değil
Temizlik ve macun yenilenince rahatlar
Her ekran kartı serisinde aynı değil ama genel olarak hotspot iyi bakımı gelmiş amaHotspot 110 dereceye kadar normal
Gpu sıcaklığı ise genel olarak normal. Ha hotspot düşük mü? Oda değil
Temizlik ve macun yenilenince rahatlar
Bakımını yapmayada üşeniyorum yav şimdi satıp yeni ekran kartı alacağım da şu sıcaklıklarda kimse almaz neyse yarın büyük gün sağlam bi temizliğini yapmak farz oldu.Her anakart serisinde aynı değil ama genel olarak hotspot iyi bakımı gelmiş ama
daha önce içi açıldı mıBakımını yapmayada üşeniyorum yav şimdi satıp yeni ekran kartı alacağım da şu sıcaklıklarda kimse almaz neyse yarın büyük gün sağlam bi temizliğini yapmak farz oldu.
İçi hiç açılmadı güvenlik bandı üzerinde.daha önce içi açıldı mı
o zaman de bakım ihtiyaçlı kart diye satHocalarım bir sorum daha olacak ekran kartı güç ışığı kırmızı yanıyor acaba aşırı ısındığı için mi yanıyor?
Bu ışık yüzünden servisden sıfır psu temin ettim ama hala devam ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçi hiç açılmadı güvenlik bandı üzerinde.
evet baya bi ısınma sorunu var limitlerde geziyorsun kış geliyor ama yine de bakım zamanın gelmiş geçiyor bile.Bune olm çay kaynatma derecesine gelmiş lan kart, içi hiç açılmadı kart 1650, içi toz yumağı, temizleyip macun sürersek sıcaklıklar normal değerlere gelir mi acep arkadaşlar?Alıntıyı görüntüle
O zamanda düşük fiyata satmak zorunda kalırım veya hiç satamam hocam bilemiyorum bakımını yapıp fiyatıyla satmak daha iyi olmaz mı?o zaman de bakım ihtiyaçlı kart diye sat
Açılmamış mining yok alan kişi açıp bakımı yapsın