Bilek Güçlendirici Alınır mı?

Geceleri çavuşu tokatla güçlenir.
Şaka bir yana, spor veya hareket yapmadan vücutunda gelişme sağlanamaz.

İyicene kilo almak istiyorsan bulgurlu arpalı pilav göm. Ben askerden dönmeye 3 ay kala bu dediklerimi gömdüm. Ayı gibi dönmüştüm oysaki beni hep zayıf vücutlu felan görmeye alışmışlardı :D Herkes 2x mutlu oldu yeminle

Son düzenleme:
Geceleri çavuşu tokatla güçlenir.
Şaka bir yana, spor veya hareket yapmadan vücutunda gelişme sağlanamaz.

İyicene kilo almak istiyorsan bulgurlu arpalı pilav göm. Ben askerden dönmeye 3 ay kala bu dediklerimi gömdüm. Ayı gibi dönmüştüm oysaki beni hep zayıf vücutlu felan görmeye alışmışlardı :D Herkes 2x mutlu oldu yeminle
herşeyi yapıyorum hocam 1 yılda sadece 5 kg aldım 45dim 50,1im şuan yaz tatilinde tıka basa herşeyi soktum ağzıma geçen sene muaythai yapmıştım baya klima yok diye baya baya terliyodum çanta vs leş gibi kokuyordu ailemde şikayetciydi bıraktım bıraktıktan sonra salon kapandı zaten :DD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam genede alayıp deniyeyimmi ne diyonuz :D

Son düzenleme:
herşeyi yapıyorum hocam 1 yılda sadece 5 kg aldım 45dim 50,1im şuan yaz tatilinde tıka basa herşeyi soktum ağzıma geçen sene muaythai yapmıştım baya klima yok diye baya baya terliyodum çanta vs leş gibi kokuyordu ailemde şikayetciydi bıraktım bıraktıktan sonra salon kapandı zaten :DD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam genede alayıp deniyeyimmi ne diyonuz :D

Youtube'da bir herif var vücutçu. Adını falan bilmiyorum Türk ama. Ona hocası zamanında keçi boynuzu ve bebe bisküvisi falan önermiş, onlarla baya büyümüş. Ona bir bak istersen.

Youtube'da bir herif var vücutçu. Adını falan bilmiyorum Türk ama. Ona hocası zamanında keçi boynuzu ve bebe bisküvisi falan önermiş, onlarla baya büyümüş. Ona bir bak istersen.
Onu bende biliyorum hocam ben prematüre doğdum hiperaktif bir insanım zamanında cicibebe fıstık ezmesi bal süt muz tarifi almıştım yapmadım düz duvara çıkarım diye

Onu bende biliyorum hocam ben prematüre doğdum hiperaktif bir insanım zamanında cicibebe fıstık ezmesi bal süt muz tarifi almıştım yapmadım düz duvara çıkarım diye

Düz duvara çıkmanda bence sakınca yok. Gelişimin adam akıllı olsun yeter.

peki hocam öylesine falan alınır mı? çalışmak icin

Yani bütün vücudun tam anlamıyla gelişmemişken sadece bileklerinin gelişmesiyle ne elde edeceğini pek anlayamadım ama olabilir. En azından ellerinde kasların çalışır.

kanka bu daha cok gucten dusmemek ve kol kırılması sonrasında falan filan kullanılıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri