safkan friesian
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
ben şimdi anakart ve işlemci yükseltmesi yapacağım bakalım bir değişiklik olacak mı.
Haber verirseniz sevinirim bugün PC gelecek zaten bana ve tekrardan sinirleneceğimben şimdi anakart ve işlemci yükseltmesi yapacağım bakalım bir değişiklik olacak mı.
bakalım hocam 1-2 haftaya güncellemiş olurum.Haber verirseniz sevinirim bugün PC gelecek zaten bana ve tekrardan sinirleneceğim
hocam monitörü akım korumalı prizden çıkarıp normal prize taktım sanırsam sorunum çözüldü 2 gündür yakalayamadım yaptığını.Haber verirseniz sevinirim bugün PC gelecek zaten bana ve tekrardan sinirleneceğim
Bende normal priz var amahocam monitörü akım korumalı prizden çıkarıp normal prize taktım sanırsam sorunum çözüldü 2 gündür yakalayamadım yaptığını.
priz değişikliğini deneyebilir misinBende normal priz var ama
Kasada mı monitörde mipriz değişikliğini deneyebilir misin
monitorKasada mı monitörde mi
Hocam bugün hem kasa hem monitör denedim odamda ki 3 prizde ve sorun devam ettimonitor
elimden pek bir şey gelmiyor ama çözüm bulabilirsem haberdar edeceğim.Hocam bugün hem kasa hem monitör denedim odamda ki 3 prizde ve sorun devam etti
Teşekkürlerelimden pek bir şey gelmiyor ama çözüm bulabilirsem haberdar edeceğim.