Bilgisayarın içine ekran kartı vidası kaçtı

naprosky

80+
Reaksiyon skoru
77
Bilgisayarın ekran kartını sabitlerken vidalardan birisii kasanın içine kaçtı kasayı salladım ettim vidayı bulamadım kasayı komple söktüm anakartın bütün vidalarını çıkardım. Fakat bitane vida yalana yaptı. Görsellerde paylaşıcam bu vidayı çıkartamıyorum boşa dönüyor yardımlarınızı bekliyorum

Ekler

• IMG_1707.webp
    IMG_1707.webp
    1.1 MB · Hit: 45
  • IMG_1706.webp
    IMG_1706.webp
    814.3 KB · Hit: 44
Bilgisayarın ekran kartını sabitlerken vidalardan birisii kasanın içine kaçtı kasayı salladım ettim vidayı bulamadım kasayı komple söktüm anakartın bütün vidalarını çıkardım. Fakat bitane vida yalana yaptı. Görsellerde paylaşıcam bu vidayı çıkartamıyorum boşa dönüyor yardımlarınızı bekliyorum
vida falan kalmasın dikkat et ana karta temas edip pcyi kapatabilir.

vida falan kalmasın dikkat et ana karta temas edip pcyi kapatabilir.
Hocam vidayı bulmaya çalısıyorum şuan hala fakat bu yalama yapan vida sanırım anakart yükseltme vidası yenisiyle değiştiricem o vidayı ama çıkartamıyorum o vidanın içindeki yükseltme aparatını elimlemi döndürmem lazım

Hocam vidayı bulmaya çalısıyorum şuan hala fakat bu yalama yapan vida sanırım anakart yükseltme vidası yenisiyle değiştiricem o vidayı ama çıkartamıyorum o vidanın içindeki yükseltme aparatını elimlemi döndürmem lazım
Pense ile döndürebilirsin ya da anakart stand off lazım.

Çok kötü bir durum benimkide olmuştu servis çıkardı

Hocam bu vida lehimli değil sanırım alttan penseyle tutsam üstten vidayla gevşetsem gelmez mi yani benim asıl derdim o yalama vidayı çıkartıp yerine sağlam vida koymak
Aynısını denedim anakartı çizdim😃 vidayı da çıkaramadım

yalama olan kısım kasa, standoff/vida değişse bile bir sonraki söküşte yine bu şekil de kalır

Hocam bu vida lehimli değil sanırım alttan penseyle tutsam üstten vidayla gevşetsem gelmez mi yani benim asıl derdim o yalama vidayı çıkartıp yerine sağlam vida koymak
alttaki kısım yükseltme ayağı kasadaki penseyle dikkatli tutup çevir ama o boşluk yine böyle kalacak muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri