YD Telefon Hangisi Alınır ?

ozemheri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,383
Bütçe
10.000
Selamlar dostlar bütçeme göre 2 cihaz arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim.

YD Note 14 pro 8/256 Server kayıtlı 9.500TL
YD Note 13 pro 8/256 Server kayıtlı 8.200TL

ikisi de butcene gore ust model ıle alt modelı kıyaslamak mantıksız tabıkı de 14 dıyecektır herkes

Aralarında çok bir fark yok diye duydum ama fiyat farkı az olduğundan tabii ki de 14.

Selamlar dostlar bütçeme göre 2 cihaz arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim.

Arada neredeyse hiç fark yok hatta 13ün iyi kaldığı taraflar bile var. Bu kadar az farka 1300TL fazla verilmez bence o yüzden 13 Pro al geç derim.

Bütçeyi çıkar 13 pro plus al. Çok memnun kalacaksın.

13 pro 5g Ce serfitakiliya bak bence. Bazı satıcılar çakma adaptör koyuyorlar. Oyunla aran yoksa günlük kullancaksan Samsung a16 alabilirsiniz

Bütçeyi çıkar 13 pro plus al. Çok memnun kalacaksın.
13 pro plus listede yok satan kişide.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arada neredeyse hiç fark yok hatta 13ün iyi kaldığı taraflar bile var. Bu kadar az farka 1300TL fazla verilmez bence o yüzden 13 Pro al geç derim.
13 pro epeydeki karşılaştırmada 4 puan fark atmış 14 proya

Hocam valla bence bir zorlayın 13 pro plusı. Çok daha iyi her 2 telefondanda. Tam bütçeniz civarlarında.

Hangi modellerini kıyasladığın da önemli bu arada o cihazların 5G sürümleri falan da var o versiyonları daha üstün.

4G sürümlerini kıyaslayınca neredeyse birebir aynı cihaz ikisi. 14 de batarya büyük 13 de daha hızlı şarj oluyor daha ince ve arkası cam 14 de plastik.

Hangi modellerini kıyasladığın da önemli bu arada o cihazların 5G sürümleri falan da var o versiyonları daha üstün.

4G sürümlerini kıyaslayınca neredeyse birebir aynı cihaz ikisi. 14 de batarya büyük 13 de daha hızlı şarj oluyor daha ince ve arkası cam 14 de plastik.
Bilemiyorum hangisini alacağımı çok kararsız kaldım.

Performansı açısından ikisi arasında nerdeyse hiçbir fark yok ama ekran, hızlı şarj gibi konularda Note 14 Pro daha önde yok bunlara önem vermeden de olur derseniz Note 13 Pro da olur.

Performansı açısından ikisi arasında nerdeyse hiçbir fark yok ama ekran, hızlı şarj gibi konularda Note 14 Pro daha önde yok bunlara önem vermeden de olur derseniz Note 13 Pro da olur.
13 Pronun hızlı şarjı daha iyi garip bir şekilde. Ekran 14 Proda yanlara hafif kıvrılıyor onun dışında aynı. O kıvrılma kimine göre iyi kimine göre kötü ben sevmiyorum mesela çünkü ekran koruyucu bulamıyorum kıvrık ekranlara. Kamera ve işlemci ise neredeyse aynı sadece ön kamerada fark var sanırım.

İkisi de 4G sürümü ise 13 al geç bence. Fiyat aynı olsa hangisi iyi tartışılır da arada baya fiyat farkı da var 14 fiyat farkını hak etmiyor bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,146
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri