🔥İndirim KabelDirekt –CAT6 Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu Çok ucuz fiyatlar İle🔥🔥

30m boyutunu alsam al kattaki odadan üst kata matkap ile yüzeyi delip üstten versem kablo yetişir mi?
Neden yetismesin kat arası yükseklik standart 2.7mt kiriş+beton payı falan ztn 3mt bile değil hadi 3mt de yani 30mt fazla bile gelir tabi odadan odaya gezdirme yapmayacak iseniz

şunu söyleyebilirimki çoğu evde gereksiz masraf olucak çok üst düzey yani 1000mbps nin üstündeyse tercih edilebilir

şunu söyleyebilirimki çoğu evde gereksiz masraf olucak çok üst düzey yani 1000mbps nin üstündeyse tercih edilebilir
Ben bir dükkandan cat6 diye kablo almış lnaloyi taktım 500 aldığım hız 100e düştü kablo ile alakadar herhalde başka bir şey olabilir mi sizce

Ben bir dükkandan cat6 diye kablo almış lnaloyi taktım 500 aldığım hız 100e düştü kablo ile alakadar herhalde başka bir şey olabilir mi sizce
o cat6 değildir veya cca dır, ben elektrik malzemelerinin satışını yapıyorum kendi evimde fiber internet var cat5e kullanıyorum 100mbps alıyorum sabit, senin aldığın cca yani alüminyum karışımı veya çok piyasa malı bi ürün şuan piyasada alabileceğin en kaliteli markalar
Reçber,Hes,Nexans,Erse vb

o cat6 değildir veya cca dır, ben elektrik malzemelerinin satışını yapıyorum kendi evimde fiber internet var cat5e kullanıyorum 100mbps alıyorum sabit, senin aldığın cca yani alüminyum karışımı veya çok piyasa malı bi ürün şuan piyasada alabileceğin en kaliteli markalar
Reçber,Hes,Nexans,Erse vb
Ondan mı kaynaklı acaba dersin

Router çeker mi acaba o da var
Hocam ethernat kablosu ile bağlamayı düşünüyorum bilgisayara, hem çekim menzili birazdaha artmış olur.Kablo işi uğraştırıcıda yukarı taşıdıktan sonra yer köşelerden sabitliye sabitliye konum noktasına götürülecek.

Hocam ethernat kablosu ile bağlamayı düşünüyorum bilgisayara, hem çekim menzili birazdaha artmış olur.Kablo işi uğraştırıcıda yukarı taşıdıktan sonra yer köşelerden sabitliye sabitliye konum noktasına götürülecek.
Zahmetli ama kopma ihtimali yok kadar az

Neden yetismesin kat arası yükseklik standart 2.7mt kiriş+beton payı falan ztn 3mt bile değil hadi 3mt de yani 30mt fazla bile gelir tabi odadan odaya gezdirme yapmayacak iseniz
Arkadaşın da dediği gibi, büyük ihtimalle o kablo CAT6 değil. Wi-Fi üzerinden, özellikle 5 GHz frekansında; ister telefondan, ister Wi-Fi destekleyen bir bilgisayardan test yapıldığında 500 Mbps’e yakın bir hız alınıyorsa, internet bağlantınızda herhangi bir sorun yoktur. Sorun büyük ihtimalle kablodadır. Modemde hız konusunda bir sıkıntı yoksa, bu kabloyu alarak deneyebilirsiniz. Aynı durum devam ederse zaten Amazon güvencesiyle iade işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,769
Üyeler
187,568
Son üye
GAMER.GEN.TR
Geri