Ne gibi sorun yaşayanlar varmış hocam? Bende epey önermiştim bu modeli insanlara.Ktc h27t22c'de satıcı yönünden sorun yaşayan veya yaşayanlar var,bende bu monitörü almayı düşünüyordum fakat iade, ölü piksel vb. sorunlar yaşamak istemiyorum.Ne önerirsiniz?
Eleman ne kanka başka hitap şekli mi bulamadın?KTC falan alınmaz aga bekle sana tavsiye verecek elemanı çağırayım.
@Tayfunns
Bunu alabilirsin.Ktc h27t22c'de satıcı yönünden sorun yaşayan veya yaşayanlar var,bende bu monitörü almayı düşünüyordum fakat iade, ölü piksel vb. sorunlar yaşamak istemiyorum.Ne önerirsiniz?
Başkan nasıl?Eleman ne kanka başka hitap şekli mi bulamadın?
Bunu alabilirsin.
Şahım daha iyi.Başkan nasıl?
Düzgün marka başka alternatif yok. Q27G4XF ve R27QE var biraz üstünde.Hocam 7-8.000TL bütçeye ne önerirsin
Bence de bunu al sen. 500 tl daha koy kaliteli bir şey olsun.R27QE
Dediğin modellerde hoparlör olsa alıcaktım.Ktc alacağım muhtemelen fakat şu iki model hakkında düsüncelerin nedir?Şahım daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düzgün marka başka alternatif yok. Q27G4XF ve R27QE var biraz üstünde.
O zaman hoparlör veya kulaklık almam gerektiği için bütçemi aşıyor ama bakacağımBence de bunu al sen. 500 tl daha koy kaliteli bir şey olsun.
Asusu ele, AOC'un incelemesini görmedim.Dediğin modellerde hoparlör olsa alıcaktım.Ktc alacağım muhtemelen fakat şu iki model hakkında düsüncelerin nedir?
![]()
AOC Q27G42XE 27" 180 Hz 0,5ms FreeSync 2K HDR10 Fast IPS Gysnc Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 H - PttAVM
Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Asus TUF Gaming VG27AQ3A 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü - 2025www.pttavm.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O zaman hoparlör veya kulaklık almam gerektiği için bütçemi aşıyor ama bakacağım
2K mı istiyorsun 1080p mi? Kaç inç olsun?O zaman hoparlör veya kulaklık almam gerektiği için bütçemi aşıyor ama bakacağım