Öneri 7.000-8.000 Monitör Önerisi

Shadow™

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,002
Bütçe
8000
Ktc h27t22c'de satıcı yönünden sorun yaşayan veya yaşayanlar var,bende bu monitörü almayı düşünüyordum fakat iade, ölü piksel vb. sorunlar yaşamak istemiyorum.Ne önerirsiniz?

Ktc h27t22c'de satıcı yönünden sorun yaşayan veya yaşayanlar var,bende bu monitörü almayı düşünüyordum fakat iade, ölü piksel vb. sorunlar yaşamak istemiyorum.Ne önerirsiniz?
Ne gibi sorun yaşayanlar varmış hocam? Bende epey önermiştim bu modeli insanlara. :confused:

KTC falan alınmaz aga bekle sana tavsiye verecek elemanı çağırayım.
@Tayfunns
Eleman ne kanka başka hitap şekli mi bulamadın?
Bunu alabilirsin.

Şahım daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzgün marka başka alternatif yok. Q27G4XF ve R27QE var biraz üstünde.
Dediğin modellerde hoparlör olsa alıcaktım.Ktc alacağım muhtemelen fakat şu iki model hakkında düsüncelerin nedir?

Bence de bunu al sen. 500 tl daha koy kaliteli bir şey olsun.
O zaman hoparlör veya kulaklık almam gerektiği için bütçemi aşıyor ama bakacağım

Dediğin modellerde hoparlör olsa alıcaktım.Ktc alacağım muhtemelen fakat şu iki model hakkında düsüncelerin nedir?

O zaman hoparlör veya kulaklık almam gerektiği için bütçemi aşıyor ama bakacağım
Asusu ele, AOC'un incelemesini görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,843
Üyeler
184,060
Son üye
zaggmmt
Geri