Yardım ARAS KARGO TESLİM EDİLDİ ÜRÜN YOK

Aras 3 kere kargomu kaybetti ve hepsi Türkiye içiydi. İmkani yok bulamazsın o ürünü. Kargo aracı gelene kadar kargolar dışarda çuvallarla yere dökülmüş şekilde vs bekliyor. Biri çalmış bile olabilir
Bulunduğum yer küçük bir şehir ihtimali belki vardır. Sabah kargo şubesine gideceğim. Umarım ürünü bulurum.

Birde şu yalana inanmayın iş veya eve cumartesi kargo gelecekse gelmiyor çoğu kargo firması öyle sebep şu sorduğunda biz geldik yoktunuz yada iş yeri kapalıydı hâlbuki teslimat aracı dağıtıma cikarilmiyor cumartesi günleri yalan olarakta geldik yoksunuz yok dükkan iş yeri kapalı falan diyorlar yalancılar ısrarla her zaman bu yalanı atıyorlar ya yüzlerine tüküresim geliyor

Birde şu yalana inanmayın iş veya eve cumartesi kargo gelecekse gelmiyor çoğu kargo firması öyle sebep şu sorduğunda biz geldik yoktunuz yada iş yeri kapalıydı hâlbuki teslimat aracı dağıtıma cikarilmiyor cumartesi günleri yalan olarakta geldik yoksunuz yok dükkan iş yeri kapalı falan diyorlar yalancılar ısrarla her zaman bu yalanı atıyorlar ya yüzlerine tüküresim geliyor
Ürün Çin'den geliyor 1 ayda sorun çıkmıyor da şu firma nasıl ürünü teslim edemiyor.

Nasıl diğer ürünü de mi yollamamışlar? İnanılmaz onca alışveriş yaptım ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Temu ürünü olmasa direk firmayla sorunu çözmeyi denerim ama temu böyle şeylerle ilgilenmiyor. 1 ay beklemek hiç istemiyorum.
forumda gezinirsen görürsün illaha 2. de kayıp adam şubeye gitmiş ondada oyalamışlar araçta diye ama yine teslim etmemişler :D

forumda gezinirsen görürsün illaha 2. de kayıp adam şubeye gitmiş ondada oyalamışlar araçta diye ama yine teslim etmemişler :D
İkince kez Arasla yollarsa Çinliler derim direk paramı verin beni uğraştırmayın.

İşlerini ciddiye alıp yapmıyorlar ki neredeyse hepsi öyle
İlk defa başıma geliyor. Onca ürün yurt içi ve yurt dışı sipariş bunca zaman bunu yaşamamış olmam asıl şansmış :LOL:

aras dan ne bekliyorsun zaten. hep aynisini yaparlar

İkinci kayıtımda ilettim ilkinden farklı bir sonuç alır mıyım emin değilim.
bızım yurtıcınde kargoyu kaybettık gecen hemen ucret odemesı yaptık bunlar odememek ıcın teslım dıyor kod ıle teslım almadıgın surece sıkıntı yok her turlu almadım dıyebılıyorsun

bızım yurtıcınde kargoyu kaybettık gecen hemen ucret odemesı yaptık bunlar odememek ıcın teslım dıyor kod ıle teslım almadıgın surece sıkıntı yok her turlu almadım dıyebılıyorsun
Herhangi bir arama dahi olmadı bana gelen.

@Renz @yaman..k benim konudan galiba xd .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçmis olsun hocam bu konumdaki gibi olabilir

Amerika'da Bu tip olaylar olunca firmanın bütün şubelerine mührü basıyorlar, türkiye'de olunca firmalar şu düşüncede; zaten kimse uğraşmaz hakkını arayan da usul bilmez diyerek suratınıza gülerek dalga geçer gibi cevaplar veriyorlar.

Yurtiçi kargoda berbat adamlar yere sofra serer gibi kargoları yığır ezik büzük kutular falan yazık valla bı mng yeni adıyla dhl de sorun yaşamıyorum bir kere gerçi ürün sattım elden kargolayıp gönderdim ürünü kaybetmişler neyseki operasyon deposunda bulundu kargo teslim edildi alıcıya onun haricinde iyi bence mng/DHL
mng de düzeltti kendini. önceden kargom elime sağlam ulaşırsa şükür ederdim.
bende bişey yollayacağımda kolaygelsin veya hepsijetle yolluyorum. sıkıntısız teslimat oluyor. yurtiçi de bana göre iyi ama Türkiye de UPS ile beraber en pahalı kargo şirketi olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri