achardir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
Evet iyi ama pahalı biraz bunun yerine mx 6 daha uygun kaliyor aralarında çok aman aman bir fark yok .Tf-7 macundan iyi mi?
Eliniz de TF7 varsa bence boşuna masraf yapmayın, MX4 ile değişimli kullanıyorum TF7'yi, 7800x3d ile birlikte, gayet iyi iş çıkarıyor.Tf-7 macundan iyi mi?
bende mx-4 vardı TF7'ye göre bir tık kalitesi düşük bence ikisinide kullanmış biri olarakEliniz de TF7 varsa bence boşuna masraf yapmayın, MX4 ile değişimli kullanıyorum TF7'yi, 7800x3d ile birlikte, gayet iyi iş çıkarıyor.
Evet bana da öyle geldi, fakat bunun nedenini ben MX4'ün biraz daha sıvı formda olmasına bağlıyorum, TF7 biraz daha katı formda bir macun.bende mx-4 vardı TF7'ye göre bir tık kalitesi düşük bence ikisinide kullanmış biri olarak
en iyisi bu evet şu an piyasadaki. Fiyatı biraz düşsün bunu alacağım bende bi tık pahalı geldi şu anAlıntıyı görüntüle
Ben yeni çıkan bu modeli aldım uzun zaman aynı sıcaklığı koruyor hem de Tom's Hardware'de testte 1. Olmuştu
TF-7 iyi bile değil.Tf-7 macundan iyi mi?
Bumu yoksa mastergel pro V2 mien iyisi bu evet şu an piyasadaki. Fiyatı biraz düşsün bunu alacağım bende bi tık pahalı geldi şu an