❌İndirim Bitti! KOŞŞŞ IPHONELARDA 9 TAKSİT SADECE AXESS

Bedava olsa kullanmam şu telefonu, varoş itemi dümdüz. Şu telefonu kullanan kişi ezikliğini toplumdan gizlemeye çalışan aşağılık kompleksli alt tabakaya mensup bir zavallıdır.
şu fakir avuntusu haller beni güldürüyor .d hem alacak parası yok hem bedava verseler kullanmam sen xiaomi kullanmana bak

şu fakir avuntusu haller beni güldürüyor .d hem alacak parası yok hem bedava verseler kullanmam sen xiaomi kullanmana bak
iphone zenginlik belirtisimi o.O2 vah ne hallere düştük :D

gercekten taksitle verseler bile axess oldugu icin almazdım akbank tan agzım yandıgı icin hicbir ürününü kullanmıyorum zaten cogunluk son zamanlardaki güvenlik acıklarından sonra aynı fikirde oldugu icin kullanıcı sayısı düştükce heryerde kampanyalar yapmaya basladılar

Bedava olsa kullanmam şu telefonu, varoş itemi dümdüz. Şu telefonu kullanan kişi ezikliğini toplumdan gizlemeye çalışan aşağılık kompleksli alt tabakaya mensup bir zavallıdır.
Bir telefona bu kadar anlam yüklemen tam eziklik belirtisi minik dostum. Güzel diye kullanıyoruz ve güzel hissettirdiği için bu kadar takma kafana

iphone zenginlik belirtisimi o.O2 vah ne hallere düştük :D
arkadaş haklı galiba yazdıklarında bazı eleştirenler apple' zenginlik belirtisi olarak görüyor hahahah kendi kendilerine adama hak vermişler farkında değiller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka yazdıklarında haklı çıkarmışlar seni, apple almayı zenginlik sananlar var :D

Burada konu başka bir markanın 70.000 TL'lik bir telefonu olsaydı bile durum aynıydı. PAHALI. Zenginlik belirtisi değil elbette ama alabilen kişilere, sırf zevkleri ve tercihleri yüzünden aşağılık, zavallı gibi şeyler söyleyen birini şak şaklıyorsunuz. İnanılmaz.

Mesele para değil de bunu sana anlatabileceğimi sanmıyorum. O yüzden uğraşmaya gerek yok.

Bir telefona bu kadar anlam yüklemen tam eziklik belirtisi minik dostum. Güzel diye kullanıyoruz ve güzel hissettirdiği için bu kadar takma kafana

Telefona anlam yükleyen ben değilim ki, bunu halk yapıyor. Doğamız gereği hep bir adım yukarı gitmeyi, kendimizi daha üste taşımayı arzulayan canlılarız.

Kimi bunu mesleki yeterliliğini geliştirerek, kimi de genel kültür seviyesini arttırarak yapar. Bunu yapamayacak kadar varoş ve cahil olan da gerekirse böbreğini satar yine de o son model telefonu alır. Aklınca da sınıf atladığını düşünür.

Kültür ve elitizm aileden gelir dostum, yoksa hiç yoktur ve asla olmayacaktır.
Yarın Halilişkonun babası da seninle birlikte bu telefona sahip olacak. Sınıf atlamadın yani üzgünüm.

Burada konu başka bir markanın 70.000 TL'lik bir telefonu olsaydı bile durum aynıydı. PAHALI. Zenginlik belirtisi değil elbette ama alabilen kişilere, sırf zevkleri ve tercihleri yüzünden aşağılık, zavallı gibi şeyler söyleyen birini şak şaklıyorsunuz. İnanılmaz.

Telefonun hiçbir telefonda olmayan X bir özelliği vardır, senin de nokta atışı olarak bu özelliğe ihtiyacın vardır alırsın. Bunda eleştirilecek bir şey yok ki. Bu amaçla alan da üstüne alınmasın zaten.

Sözüm böbreğini satıp zeytin ekmek kemirirken amca oğluna hava atmaya çalışacak olan eziklere.

Uygunsuz davranış
arkadaş haklı galiba yazdıklarında bazı eleştirenler apple' zenginlik belirtisi olarak görüyor hahahah kendi kendilerine adama hak vermişler farkında değiller

Kanka yazdıklarında haklı çıkarmışlar seni, apple almayı zenginlik sananlar var :D
Forum eşek kaynıyor göz göre göre haklı çıkartmışlar adamı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,588
Üyeler
186,638
Son üye
ZenoW
Geri