Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,893
Tropikal tişörtlü tukan abi legosu sanmıştım...
Bu fiyata çok zor. Hazır alınacaksa vardır da o da lezzetli mi ki?bi indirimli 200 gr döner yenir bunun yerine
Nereden geldi aklına ya.Tropikal tişörtlü tukan abi legosu sanmıştım...
Yok hocam dizmiyorum.Bu fiyata çok zor. Hazır alınacaksa vardır da o da lezzetli mi ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nereden geldi aklına ya.
Legoların son zamanda sanki fiyatları artmaya başladı. Bu tarz küçük setlerden alıyorum. Sende bunlardan diziyor musun?
Ben geçen 110tl'ye 70cm zurna yedim yedikten sonra aynada bi essek.görür gibi oldum ama anlamadımBu fiyata çok zor. Hazır alınacaksa vardır da o da lezzetli mi ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nereden geldi aklına ya.
Legoların son zamanda sanki fiyatları artmaya başladı. Bu tarz küçük setlerden alıyorum. Sende bunlardan diziyor musun?
hocam kafası kaç saate geliyor bugün 70cm zurna menü yedim patatesli kolalu 130tlyeBen geçen 110tl'ye 70cm zurna yedim yedikten sonra aynada bi essek.görür gibi oldum ama anlamadım
Yarım saathocam kafası kaç saate geliyor bugün 70cm zurna menü yedim patatesli kolalu 130tlye
Hızlı hocam benim metobolizma diğerlerine göre ama o sindirim süreci normale göre daha çok koyuyoBiraz çabuk sindirmişsiniz. Metabolizmanız sağlam sanırım.
Öyle hocam normalde benim yas boy ve kilodaki insanların kalori açığı 2500 falanken benim kalori açığım 3bin civarındaÇok yiyip kilo da almıyorsan bence tamamdır.![]()