Çözüldü✓ İDM youtube da yine indirme barı çıkmıyor ?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,770
merhabalar internet download manajer İDM kullananlar kontrol edebilir mi youtube da video indirebiliyor mu, full sürüm son güncel halini kullanıyorum lisanslı şuan videolarda indirme simgesi çıkmıyor sizlerde nasıl durum ?

Bende çıkıyor. Sürüm 6.42

1758733022556.webp

hocam şu lanet bar'ı nasıl kapatabiliriz. her şeyin üstünde çıkıyor kafayı yedirticek.
Bu video dosyasını indir butonundan bahsediyorsan tarayıcıdan eklentiyi devre dışı bırakırsan çıkmaz.

1758733175094.webp

Nasıl İniyor Laaa XD

Normalde bende TS dosyaları inmiyor nedense daha doğrusu sizdeki gibi TS yazanlar sadece bir kaç kilobaytlık boş işe yaramayan bir dosya iniyor hatta sizde’de benimki gibi yanında boyutu bir metin belgesi kadar düşük değerde bir kb olarak gösteriyor
Siz sadece ordan birini seçtiğinizde direk iniyormu yoksa sizde de TS dosyası iniyor sonra onun ile mi asıl indirmeyi bir şekilde yapıyorsunuz ? (İdm’yi 3-5 indirdim zaten pekte kullanmama gerek olmayan bir şeydi o yüzden çok detaylı bilmiyorum kullanmayı)

Yada benim sürümüm mü bozuk acaba

Son düzenleme:
Nasıl İniyor Laaa XD

Normalde bende TS dosyaları inmiyor nedense daha doğrusu sizdeki gibi TS yazanlar sadece bir kaç kilobaytlık boş işe yaramayan bir dosya iniyor hatta sizdeyse benimki gibi yanında boyutu kb olarak gösteriyor
Siz sadece ordan birini seçtiğinizde iniyormu yoksa sizlerde TS dosyası iniyor sonra onu kullanarak mı indiriyorsunuz ? (İdm’yi 3-5 indirdim zaten pekte kullanmama gerek olmayan bir şeydi o yüzden çok detaylı bilmiyorum kullanmayı)
Yada benim sürümüm mü bozuk acaba
İndirdiğin yere göre değişir. Bende indi açtım izleniyordu sildim tekrar.

İndirdiğin yere göre değişir. Bende indi açtım izleniyordu sildim tekrar.
Boşuna niye indirdin reis NFKDKSMKSKS

Bende o TS yazanlar inmiyor hocam sadece dediğim gibi 1 mb bile olmayan bir dosya iniyor ama başka sitelerden film indirmek istediğimde anca MP4 olarak indirme özelliği oluyor

Sürüm ile alakalı bir hata veya ben bir şeyi eksik yapıyorum bildiğim kadarıyla sadece o seçeneklerden birini seçiyoruz ve anında inmeye başlıyor ama neyse

6.42 build 47 güncellemesi ile sorun düzeldi

Geri