Yardım PSU patladi yeni psu onerisi

hyei

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4500
Beyler FSP 650W 80+ psu patladi priz falanda gitti sanirim bilmiyorum evdeki salter falanda atti. RTX3060 TI 8GB Ekran karti, i3 12100F islemci ye sahibim henuz diger parcalara zarar geldi mi bilmiyorum. lavabodayken pc acikti bi geldim pc kapanmis ve yanik kokusu geliyor. pcyi tekrar fise takip acmaya calistigimda tekrar salter atiyor.

Beyler FSP 650W 80+ psu patladi priz falanda gitti sanirim bilmiyorum evdeki salter falanda atti. RTX3060 TI 8GB Ekran karti, i3 12100F islemci ye sahibim henuz diger parcalara zarar geldi mi bilmiyorum. lavabodayken pc acikti bi geldim pc kapanmis ve yanik kokusu geliyor. pcyi tekrar fise takip acmaya calistigimda tekrar salter atiyor.
PSU FSP Hyper mı? Evde topraklama var mı?
@yusuf7878

Hocam geçmiş olsun o sisteme o bütçe fazla eğer uzun vadeli istiyorsanız:

Bu fsp ne iş ya , reelsler de falan da görüyorum yandı falan diye. Modartın topladığı pc de ki psu da yandı, son dönemde arttı haberler :D

https://www.akakce.com/power-supply...tos-rj-0r30b00007-850-w-fiyati,449401519.html 500 daha koy bunu al bence ve çok geçmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fsp ne iş ya , reelsler de falan da görüyorum yandı falan diye. Modartın topladığı pc de ki psu da yandı, son dönemde arttı haberler :D
o kendi hatasından :D psuluk bir şey yok açıklıyordu zaten.

Evet evde topraklama var bu arada max butce olarak yazdim bu sistemi max bi 2.5-3 yil daha kullanirim eger daha ucuza hallolacaksa yeni onerilere acigim tabi.
PSU FSP Hyper mı? Evde topraklama var mı?
@yusuf7878
evet hyper
Hocam geçmiş olsun o sisteme o bütçe fazla eğer uzun vadeli istiyorsanız:
Valla dedigim gibi daha ucuzada hallolacaksa okeyim her turlu

bu gayet iyi duruyor genclik sagolun tekrardan yardimlariniz icin bunu alayim mi o zaman

Bu arada uyumluluk problemi falan cikmiyor kasaya uygun oluyor degil mu?

Garantisi varsa eğer göndermeyi de deneyebilirsiniz.
garantisi bir kac ay once bitti maalesef

Ekler

• 1000013615.webp
    1000013615.webp
    44.8 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
bu gayet iyi duruyor genclik sagolun tekrardan yardimlariniz icin bunu alayim mi o zaman

Bu arada uyumluluk problemi falan cikmiyor kasaya uygun oluyor degil mu?

garantisi bir kac ay once bitti maalesef
İlerde nasıl bir yükseltme yapmayı düşünüyorsunuz? Bu bile fazlasıyla yeterli o sistem için:

Geri