Bekleyin bakıcam.Abisi…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Devamını bilerek getirmiyorum
Doslu öneriniz var mı
Hocam dediğim gibi fdos alın w10 veya w11 işletim sistemine ait sadece bunu bulabildim fakat bu da oyun oynamak için pek elverişli değil.Abisi…
Devamını bilerek getirmiyorum
Doslu öneriniz var mı
Bu fdos işini nasıl yapabilirim peki hocam bu gamegarajı aldık desem birde bu laptop nasıl iş görür müBekleyin bakıcam.
Hocam dediğim gibi fdos alın w10 veya w11 işletim sistemine ait sadece bunu bulabildim fakat bu da oyun oynamak için pek elverişli değil.
ASUS Vivobook S 14 M5406KA-PP129W Dizüstü Bilgisayarı| AMD Ryzen AI 7 350 Processor 2.0 GHz İşlemci| 24GB LPDDR5X| 512GB M.2 NVMe PCIe 4.0 SSD| AMD Radeon Graphics| 14 inç OLED| Windows 11 Home : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Vivobook S 14 M5406KA-PP129W Dizüstü Bilgisayarı| AMD Ryzen AI 7 350 Processor 2.0 GHz İşlemci| 24GB LPDDR5X| 512GB M.2 NVMe PCIe 4.0 SSD| AMD Radeon Graphics| 14 inç OLED| Windows 11 Home : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Hocam senin zaten arkadaşın değilmi neden fdos sıkıntı oluyor kendin halledersin?
Bekleyin bakıcam.
Hocam dediğim gibi fdos alın w10 veya w11 işletim sistemine ait sadece bunu bulabildim fakat bu da oyun oynamak için pek elverişli değil.
ASUS Vivobook S 14 M5406KA-PP129W Dizüstü Bilgisayarı| AMD Ryzen AI 7 350 Processor 2.0 GHz İşlemci| 24GB LPDDR5X| 512GB M.2 NVMe PCIe 4.0 SSD| AMD Radeon Graphics| 14 inç OLED| Windows 11 Home : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Vivobook S 14 M5406KA-PP129W Dizüstü Bilgisayarı| AMD Ryzen AI 7 350 Processor 2.0 GHz İşlemci| 24GB LPDDR5X| 512GB M.2 NVMe PCIe 4.0 SSD| AMD Radeon Graphics| 14 inç OLED| Windows 11 Home : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Hocam senin zaten arkadaşın değilmi neden fdos sıkıntı oluyor kendin halledersin?
Bu bütçede en iyi laptop, ilk attığım.Bu fdos işini nasıl yapabilirim peki hocam bu gamegarajı aldık desem birde bu laptop nasıl iş görür mü
kız arkadaşına neden sen alıyorsun ?50 bütçem var kız arkadaşıma alacağım bundan dolayı 4060 5050 1tb m2 li varsa 32gb yoksa 16gb ram li pc önerilerinize açığım 2tb felan depolama olursada okayim
Teknik sorun olsa ben zaten burda paylaşmam.Kız arkadaşınla aynı ilde yaşamıyor musunun?Bu fdos işini nasıl yapabilirim peki hocam bu gamegarajı aldık desem birde bu laptop nasıl iş görür mü
Ona göre gamegarajı aldırayım Windows attırır soğutucu aldırırım sorun biter gamegarajla alakalı teknik bir sorun göremedim zaten herkes sadece iade ile ilgili şeyler paylaşmış
Hocam kız biraz sorunlu bu aralar buluşmuyoruz ondan dolayı zor abisi felanda evde sıkıntı çıkarıyorlarTeknik sorun olsa ben zaten burda paylaşmam.Kız arkadaşınla aynı ilde yaşamıyor musunun?
Peki bu Asus ile arasında kalsam hangisini almamı önerirsinizBu bütçede en iyi laptop, ilk attığım.
Bu bütçede en iyi laptop, ilk attığım.
Pc den anladığım için bana bakar mısın diye rica etti bütçesini söyledi laptop bakıyorum şimdidekız arkadaşına neden sen alıyorsun ?
anladım. benim önerim GameGaraj abim geçen hafta 5070 serilisini aldı güzel makina soruların varsa sorabilirsinHocam kız biraz sorunlu bu aralar buluşmuyoruz ondan dolayı zor abisi felanda evde sıkıntı çıkarıyorlar
Peki bu Asus ile arasında kalsam hangisini almamı önerirsiniz
Veya asusun farkları neler ona göre tercih yapayım onu aldırayım
Pc den anladığım için bana bakar mısın diye rica etti bütçesini söyledi laptop bakıyorum şimdide
Asus kesinlikle alınmaz.Bu bütçede en alınabiliri gamegaraj.Bayada popüler oldu zaten attığım model.Hocam kız biraz sorunlu bu aralar buluşmuyoruz ondan dolayı zor abisi felanda evde sıkıntı çıkarıyorlar
Peki bu Asus ile arasında kalsam hangisini almamı önerirsiniz
Veya asusun farkları neler ona göre tercih yapayım onu aldırayım
Pc den anladığım için bana bakar mısın diye rica etti bütçesini söyledi laptop bakıyorum şimdide
O zaman bunu aldırıyorum fdos hakkında rehber var mı peki hocam son kez çok yordum sizi farkındayım ama kusura bakmayınAsus kesinlikle alınmaz.Bu bütçede en alınabiliri gamegaraj.Bayada popüler oldu zaten attığım model.
Estağfurullah ne yorması, 7/24 sorabilirsin.Hemen bakıyorum YouTube'den.O zaman bunu aldırıyorum fdos hakkında rehber var mı peki hocam son kez çok yordum sizi farkındayım ama kusura bakmayın
hocam fdos geliyor cihaz evde usbye win11 ve rufus kurması lazım gelince usbyi takıp kurur Windowsu. ayrıca içinde 64gb usb bellek hediye geliyor onunda içinde driverleri var onlarıda kurması lazım sonra sorunsuz kullanırO zaman bunu aldırıyorum fdos hakkında rehber var mı peki hocam son kez çok yordum sizi farkındayım ama kusura bakmayın
Bu laptoplarda m2 üzerine yazma gibi bir durum yok yani değil mi doğru anlıyorum bir kaç kişi böyle söyledi ondan özellikle soruyorum düz pc deki gibiyse hallettiririmhocam fdos geliyor cihaz evde usbye win11 ve rufus kurması lazım gelince usbyi takıp kurur Windowsu. ayrıca içinde 64gb usb bellek hediye geliyor onunda içinde driverleri var onlarıda kurması lazım sonra sorunsuz kullanır