Yardım 50.000 tl sorunsuz 4060 5050 laptop önerisi

Bir arkadaşım bana m2 üzerine yazılma durumu var m2 bozulur felan demişti
Windowsu hangi depolama birimine yazdıracağını soruyor sana zaten kururken hiçbir şey olmaz içindeki parçalar kaliteli parçalardan oluşuyor bir ihtimal bir şey olursada müşteri hizmetleri güzel destek sağlıyor

Windowsu hangi depolama birimine yazdıracağını soruyor sana zaten kururken hiçbir şey olmaz içindeki parçalar kaliteli parçalardan oluşuyor bir ihtimal bir şey olursada müşteri hizmetleri güzel destek sağlıyor
Soğutucu için bir öneriniz var mı?

Bir arkadaşım bana m2 üzerine yazılma durumu var m2 bozulur felan demişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağolun hocam Rufusu biliyordum ama bir arkadaşım bana m2 üzerine yazılma vs var diyince bu yüzden sordum sağolun çok çok teşekkür ederim
Sanırım "M2 üzerine yazılma" diyerek yükseltme durumunu kast ediyorsun,pek anlayamadım.

Bu videoyu izleyerek rahatlıkla yapar.
Soğutucu için bir öneriniz var mı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım "M2 üzerine yazılma" diyerek yükseltme durumunu kast ediyorsun,pek anlayamadım.
Bende anlamadım o yüzden özellikle sordum karışık birşeyler felan dediler kafam oraya gitti kolaysa eğer hallederim hocam ben soğutucu için öneriniz var mı?

soğutucular genelde hepsi aynı ne kadar ucuza bulabilirsen o kadar iyi diyebilirim imdirimlere bakın düşeni alın abuk subuk markalar var yine onun içinde ayrı konu açarsın arkadaşlar yardımcı olur
Onun hakkında hiçbir bilgim yok harici konu açın hocam
sağolun hocam artık taş fırın erkeği modunu açıp miyavlamaya gidebilirim(şaka yapıyorum) çok çok teşekkür ederim gece gece uğraştırdım sizide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,605
Üyeler
184,027
Son üye
\LAZARUS/
Geri