Shadow™
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 999
O zaman bunu aldırıyorum fdos hakkında rehber var mı peki hocam son kez çok yordum sizi farkındayım ama kusura bakmayın
O zaman bunu aldırıyorum fdos hakkında rehber var mı peki hocam son kez çok yordum sizi farkındayım ama kusura bakmayın
Bu laptoplarda m2 üzerine yazma gibi bir durum yok yani değil mi doğru anlıyorum bir kaç kişi böyle söyledi ondan özellikle soruyorum düz pc deki gibiyse hallettiririm
Bu videoyu izleyerek rahatlıkla yapar.
Bir arkadaşım bana m2 üzerine yazılma durumu var m2 bozulur felan demiştinasıl yani m2 üzerine yazmak
Sağolun hocam Rufusu biliyordum ama bir arkadaşım bana m2 üzerine yazılma vs var diyince bu yüzden sordum sağolun çok çok teşekkür ederimBu videoyu izleyerek rahatlıkla yapar.
Windowsu hangi depolama birimine yazdıracağını soruyor sana zaten kururken hiçbir şey olmaz içindeki parçalar kaliteli parçalardan oluşuyor bir ihtimal bir şey olursada müşteri hizmetleri güzel destek sağlıyorBir arkadaşım bana m2 üzerine yazılma durumu var m2 bozulur felan demişti
Soğutucu için bir öneriniz var mı?Windowsu hangi depolama birimine yazdıracağını soruyor sana zaten kururken hiçbir şey olmaz içindeki parçalar kaliteli parçalardan oluşuyor bir ihtimal bir şey olursada müşteri hizmetleri güzel destek sağlıyor
Sanırım "M2 üzerine yazılma" diyerek yükseltme durumunu kast ediyorsun,pek anlayamadım.Bir arkadaşım bana m2 üzerine yazılma durumu var m2 bozulur felan demişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolun hocam Rufusu biliyordum ama bir arkadaşım bana m2 üzerine yazılma vs var diyince bu yüzden sordum sağolun çok çok teşekkür ederim
Soğutucu için bir öneriniz var mı hocam?Bu videoyu izleyerek rahatlıkla yapar.
Bende anlamadım o yüzden özellikle sordum karışık birşeyler felan dediler kafam oraya gitti kolaysa eğer hallederim hocam ben soğutucu için öneriniz var mı?Sanırım "M2 üzerine yazılma" diyerek yükseltme durumunu kast ediyorsun,pek anlayamadım.
Onun hakkında hiçbir bilgim yok harici konu açın hocamSoğutucu için bir öneriniz var mı hocam?
soğutucular genelde hepsi aynı ne kadar ucuza bulabilirsen o kadar iyi diyebilirim imdirimlere bakın düşeni alın abuk subuk markalar var yine onun içinde ayrı konu açarsın arkadaşlar yardımcı olurSoğutucu için bir öneriniz var mı?
Şöyle bir ürün var fakat ne kadar performanslı tartışılırSoğutucu için bir öneriniz var mı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende anlamadım o yüzden özellikle sordum karışık birşeyler felan dediler kafam oraya gitti kolaysa eğer hallederim hocam ben soğutucu için öneriniz var mı?
soğutucular genelde hepsi aynı ne kadar ucuza bulabilirsen o kadar iyi diyebilirim imdirimlere bakın düşeni alın abuk subuk markalar var yine onun içinde ayrı konu açarsın arkadaşlar yardımcı olur
sağolun hocam artık taş fırın erkeği modunu açıp miyavlamaya gidebilirim(şaka yapıyorum) çok çok teşekkür ederim gece gece uğraştırdım sizideOnun hakkında hiçbir bilgim yok harici konu açın hocam
Bana pek şaka gibi gelmedi.sağolun hocam artık taş fırın erkeği modunu açıp miyavlamaya gidebilirim(şaka yapıyorum) çok çok teşekkür ederim gece gece uğraştırdım sizide